Spring til indhold

Boost dit budget

Vores kundedirektør Helle Snedker er et kendt ansigt både i og uden for Formuepleje. Måske kender du hende fra medierne og aktuelt fra programserien Boost dit budget på DR1. I programmet hjælper hun danskerne med at optimere økonomien, så drømme kan blive til virkelighed.

Helle giver danskernes drømme luft under vingerne i ny DR1-serie

Helle giver danskernes drømme luft under vingerne i ny DR1-serie

”Selv store formuer har engang været små” er et af Helles mantraer, og hendes hjertesag er at få flere til at interessere sig for investeringsområdet og få optimeret deres privatøkonomi mest muligt.

Helle er ekspert i at forklare teknisk ’finanssprog’, så alle kan forstå det, og hun er kendt for sin direkte tone og en god menneskeforståelse. Det gør hende til en populær rådgiver blandt både gamle og nye kunder – og til en hyppigt brugt ekspert i medierne, når det drejer sig om privatøkonomi og investering.

Til daglig bor Helle i Helsingør, hun er mor til to voksne børn, holder af at vinterbade og benytter sig gerne af en personlig shopper, når hun en gang imellem investerer i nyt til klædeskabet.

Fordi en professionel shopper er ekspert i at se muligheder, jeg ikke kan se, og ved, hvad der passer til mig – præcis ligesom jeg er ekspert i andre menneskers økonomi og ser muligheder, de ikke selv ser, siger hun.

 

Hvad vil du gerne blive
klogere på?

Her har vi samlet nogle af de temaer, der kan fylde, når privatøkonomi, opsparing og investering skal gå op i en højere enhed, så du er godt klædt på til at optimere din egen økonomi.

Pension

Pension er vigtigt, men også en smule komplekst. Det betyder, at mange først optimerer deres økonomi, når pensionstilværelsen nærmer sig. Det er ærgerligt, for jo tidligere du starter, jo bedre stiller du dig senere i livet.

Hør Helle Snedker fortælle om de overvejelser, du kan gøre dig for at få helt styr på det der med pensionen.

Opsparing eller gældsafvikling?

Mange arbejder målrettet på at få nedbragt deres gæld til blandt andet bolig og bil. Men er det egentligt det, der er bedst for dig og din økonomi? I nogen tilfælde vil det nemlig bedre kunne betale sig at spare op og investere i stedet. 

Det kan du høre mere om i denne video, hvor Helle Snedker netop sætter opsparing og gældsafvikling overfor hinanden.

Tag livtag med din økonomi

Det der med at tage styringen over sit budget og sin økonomi, det handler kort fortalt om, at du starter med at stille dig selv de rigtige spørgsmål. 

I denne video kan du blive klogere på, hvad der skal til for at tage styringen over din økonomiske fremtid, og hvilke spørgsmål du skal stille dig selv, for at få overblik og muliggøre det, du drømmer om.

Er du nysgerrig på mere?

Vil du vide mere om, hvordan du kan optimere din privatøkonomien og få din opsparingetil at vokse? Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller book en samtale med Helle Snedker eller en af vores andre dygtige investeringsrådgivere.

Alle kan booke en samtale, det er helt uforpligtende, og der er ingen krav til din opsparings størrelse. 

Formuepleje registrerer og behandler mine persondata, som jeg har angivet i denne formular. Læs mere i Formueplejes Privatlivspolitik.

Følg med i programserien Boost dit budget på DR1

Følg med i programserien Boost dit budget på DR1

Tv-vært Sofie Østergaard og kundedirektør Helle Snedker fra Formuepleje guider danskerne til en stærkere privatøkonomi. Følg med i programserien Boost dit budget på DR1 hver onsdag kl. 20.30 eller når du har lyst på DRTV: Boost dit budget | DRTV

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Mød os

Mød en rådgiver og hør, om vores løsninger er noget for dig. Deltag i et af vores mange intromøder, som afholdes over hele landet.

Book et intromøde

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op