Vi er her hele sommeren

For mange er sommerferien i gang eller står lige for døren. Men vi er her stadig. Har du spørgsmål til din økonomi eller investeringer, er du altid velkommen til at kontakte en rådgiver i Formuepleje.

Sommerferien giver tid til at komme ned i gear og tænke over ting, man måske ikke når i en hektisk hverdag. Det kunne eksempelvis være, at tankerne faldt på optimering af dine investeringer og din privatøkonomi. Og her er der heldigvis gode råd at hente, for Formueplejes rådgiverteam er parat til at hjælpe med at besvare dine spørgsmål hele sommeren. Kontakt os på 87 46 49 00 eller info@formuepleje.dk

Du kan også vælge at lære os bedre at kende igennem vores intropakke eller deltage i et af vores intromøder, som er et tilbud til nye interesserede investorer og andre, der har lyst til at høre mere om Formueplejes måde at investere på. Møderne afholdes enten rundt om i landet eller som webinar, og der er møder i hele juli. Se dem her.

Er der et konkret emne eller spørgsmål, du gerne vil drøfte med en rådgiver, er du også velkommen til at bestille et opkald. Så ringer vi dig op på et tidspunkt, der passer dig.

 

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>