Telefoniproblemer hos Formuepleje i Hellerup

Problemer med TDC's netværk gør, at kunder, der i øjeblikket kontakter Formuepleje på telefon, kan opleve, at forbindelsen bliver afbrudt. Der arbejdes på højtryk for at finde en løsning.

På grund af netværksproblemer hos TDC kan kunder, der i øjeblikket kontakter Formuepleje i Hellerup telefonisk, desværre opleve, at forbindelsen bliver afbrudt.

Som altid ønsker vi at give vores kunder den bedst mulige service, og derfor har vores IT-afdeling sat alle kræfter ind for sammen med udbyderen at finde en løsning på problemet hurtigst muligt.

Oplever du, at din samtale med en medarbejder i Formuepleje bliver afbrudt, opfordrer vi til, at du kontakter os igen. Du er også velkommen til at ringe til vores hovednummer 87 46 49 00 eller sende en mail til info@formuepleje.dk.

Status på coronavirus og udviklingen på de finansielle markeder

Har du spørgsmål til udviklingen på de finansielle markeder, og hvordan du bør forholde dig til udviklingen, henviser vi i øvrigt til disse artikler:

  • Corona ventes at udløse massive stimuli (28. februar 2020)
    Selv om situationen på de finansielle markeder kan virke voldsom her og nu, er det også nu, at man som langsigtet investor husker på sin investeringsstrategi og følger den plan, man har lagt. 
  • Opdatering på COVID19: For den langsigtede opsparer er kursfald en købs­mulig­hed (27. februar 2020)
    ”Ved det værste scenarie for spredning af coronavirus er vi tæt på, at markedseffekten er overgjort. For en langsigtet opsparer er derfor tale om en købsmulighed i situationer som denne. Og vi investerer, som vi siger”, udtaler Søren Astrup, direktør og medlem af investerings­komiteen i Formuepleje.
  • Coronafrygt trækker markederne i rødt (24. februar 2020)
    De finansielle markeder er mandag åbnet med kursfald i både Asien og Europa. Spredningen af coronavirus uden for Kina risikerer at påvirke både virksomhedernes indtjening og den økonomiske vækst. Formuepleje forventer dog, at dykket bliver midlertidigt. ”Væksten i 1. kvartal bliver berørt, men i de kommende kvartaler forventer vi, at der kommer et rebound,” siger Søren Astrup, direktør og partner i Formuepleje.

 

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>