Nyt layout på formuepleje.dk

Synes du, at Formueplejes hjemmeside ser anderledes ud, end den plejer? Hvis ja, har du helt ret. Vi er nemlig ved at give hjemmesiden en make-over, men indholdet og Formuepleje er stadig helt, som du kender det.

Opgraderingen af formuepleje.dk skyldes et ønske om at gøre hjemmesiden langt mere brugervenlig, end den er i dag. Det skal med andre ord være nemmere for alle at finde frem til de informationer, de har brug for, uanset om de er kunder i Formuepleje eller ej, og uanset om de leder efter information om rådgivning, investering, hvordan de handler med Formueplejes investeringsbeviser eller blot ønsker at holde sig orienteret om udviklingen på de finansielle markeder. 

Indtil videre er opgraderingen kun slået igennem på forsiden, og selvom layoutet og det visuelle udtryk er nyt, ændrer det ikke ved, at du stadig kan finde de samme informationer på hjemmesiden som hidtil.

  • Dagens kurser finder du i videnscenteret
  • Historiske afkast finder du også i videnscenteret
  • Nyheder om udviklingen på de finansielle markeder og i Formuepleje ligger også som hidtil i videnscenteret, men vil fremover også kunne tilgås via forsiden
  • Detaljeret information om alle Formueplejes fonde finder du under Fonde og afkast 

Husk også, at du altid kan holde dig orienteret om udviklingen i Formuepleje og i vores investeringsløsninger i vores app, som kan downloades via App Store. Er du Premium-kunde, har du også adgang til vores nye Premium-app, som understøttes af både Android og iOS.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>