Formueplejes investeringsløsninger leverer varen i modsætning til ETF'er og indeksfonde

Faktum er, at Formueplejes løsninger til langsigtet opsparing leverer et højere afkast over tid end ETF’er og andre indeksinvesteringer. Også når alle omkostninger er trukket fra.

Det kan siges ganske kort: Formuepleje Penta leverer varen - også selvom nogle mener, at omkostningerne i fonden er høje.

Det samme kan man ikke sige om ETF’er og andre indeksinvesteringer. I løbet af de seneste 10 år har ingen ETF’er nemlig slået markedet (det globale aktieindeks MSCI World AC NR) efter alle omkostninger. Det har Penta, og over tid bliver denne forskel til ganske meget. Faktisk har Penta efter alle omkostninger de seneste 10 år leveret et merafkast på over 200 procentpoint i forhold til verdensaktieindekset inkl. reinvestering af dividende.

Tabellen nedenfor viser, hvordan Penta gennem tiden har klaret sig i forhold til nogle af vores dygtigste konkurrenter. Det viste afkast for Penta er opgjort efter omkostninger. For MSCI World AC NR er afkastet angivet før omkostninger (klik på billedet for at se senest opdaterede version - på samme side finder du også en risikoanalyse).

Både når vi sammenligner med vores konkurrenter og billige ETF’er er konklusionen klar: Formuepleje leverer varen.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>