Formuepleje holder åbent og er klar til rådgivning

Trods den uvante situation, hvor store dele af Danmark er ved at blive midlertidigt lukket ned, holder Formuepleje åbent, og man kan kontakte sin rådgiver pr. telefon eller mail.

Information til Formueplejes kunder: Formuepleje holder åbent, man kan kontakte sin rådgiver, og der vil blive stillet priser, når markederne åbner.

Formueplejes rådgiverteam sidder klar ved telefonerne og e-mailen for at besvare eventuelle spørgsmål. Vi begrænser dog fysiske møder mest muligt på grund af coronasituationen og de indskærpede regler, som regeringen har iværksat.

Investeringsmæssigt tilpasser vi porteføljerne løbende, så de holder sig inden for de gældende risikorammer.

Følg med på i vores nyhed formuepleje.dk, hvor vi løbende kommer med nyt om markedssituationen og anden relevant information.

 

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>