Finans Danmark: Hvad betyder det, når handlen med investeringsfonde suspenderes?

Den seneste tid har flere investeringsforeninger i perioder været nødsaget til midlertidigt at suspendere handlen med deres fonde. Brancheorganisationen Finans Danmark forklarer i en artikel, hvad der ligger til grund for suspenderingerne, der er sat i verden for at beskytte dig som investor.

Den generelle usikkerhed omkring coronavirus og spredningen af COVID-19 har den seneste tid skabt store udsving på de finansielle markeder. Det har i perioder betydet, at investeringsforeninger som blandt andre Formuepleje ikke har kunnet stille retvisende priser - netop fordi de store udsving har gjort, at den præcise værdi af investeringerne ikke har kunnet udregnes.

I de tilfælde er det nødvendigt midlertidigt at suspendere handlen med investeringsbeviserne i de berørte afdelinger - ikke mindst af hensyn til investorernes sikkerhed.

Brancheorganisationen Finans Danmark har nu skrevet en artikel, som i flere detaljer forklarer, hvorfor det kan være nødvendigt at suspendere handlen med investeringsfonde, og hvorfor det er med til at beskytte dig som investor. Læs hele artiklen her. 

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>