Er Formuepleje Ejendomme noget for dig?

Formuepleje Ejendomme 4 er åben for tegning frem til 13. marts. Skal man være sikker på at nå med, står Formueplejes rådgiverteam klar til at tage imod henvendelser fra potentielle ejendomsinvestorer, der har 750.000 kroner, som er minimumskrav, at investere for. ”Det er en god form for risikospredning og et attraktivt supplement til Formueplejes andre investeringsløsninger,” siger Helle Snedker, kundedirektør og partner i Formuepleje.

Der er fortsat mulighed for at komme med ombord i Formueplejes fjerde ejendomsfond, hvis du går rundt med en ejendomsinvestor i maven og har minimum 750.000 kroner, som det kræver at blive investor i Formuepleje Ejendomme.

På den måde får du del i et marked, som normalt er forbeholdt professionelle investorer.

Tegningsperioden løber indtil 13. marts, efter at perioden for nylig blev forlænget.

Ejendomsinvestering er god risikospredning

”Ejendomsinvesteringen er et attraktivt supplement til mange af vores kunders porteføljer. Et forventet gennemsnitligt årligt afkast på 7 procent de næste 10 år, beregnet med udgangspunkt i fastforrentet finansiering, er i den grad værd at overveje i en tid med negative renter og få gode alternativer. Det er en attraktiv form for risikospredning,” lyder det fra Helle Snedker, kundedirektør og partner i Formuepleje og tilføjer:

”Man kan også fremhæve, at der ved at blive investor i Formuepleje Ejendomme er nogle meget synlige fordele, fordi man får anvisningsret til de ejendomme, som vi investerer i. Det er typisk nyere boligudlejningsejendomme i Danmarks største byer, og på ejendomsområdet arbejder vi naturligvis med resultathonorar, så vi har en fælles interesse i at skabe så højt et risikojusteret afkast som muligt.”

Ny boligaftale påvirker ikke Formueplejes investeringer

Det er nok ikke forbigået ret manges opmærksomhed, at regeringen i slutningen af januar vedtog en ny boligaftale, hvor man tager initiativ til at kæmpe imod ”kortsigtede investeringer i private udlejningsboliger” ved blandt andet at indføre en karensperiode på at hæve huslejen i fem år efter en gennemgribende renovering. Formuepleje har fået en del spørgsmål om, hvorvidt det vedrører vores investeringer. Svaret er ifølge ejendomsdirektør Bettina Movang, at det ikke er tilfældet:

”Vi investerer primært i nyere boligudlejningsejendomme opført efter 1991. Karensperioden i den nye boligaftale retter sig imod ældre ejendomme, der bliver gennemgribende renoveret – de såkaldte §5, stk. 2-lejemål – for efterfølgende at sætte huslejen markant op. Det er ikke den type ejendomme, vi investerer i, så det omtalte indgreb får ikke direkte indflydelse på Formueplejes ejendomme, fordi de på huslejeområdet reguleres af andre lejebestemmelser.”

Bettina Movang fremhæver dog, at indgrebet godt kan få betydning for markedsudviklingen.

”Men grundlæggende er det ikke noget, der ændrer vores tro på, at markedet for ejendomsinvesteringer fortsat er interessant for flere gode investeringscases,” siger Bettina Movang. 

Har man på baggrund af ovenstående interesse i at blive ejendomsinvestor, skal man ikke tøve med at kontakte Formueplejes rådgiverteam for at høre nærmere:

”Vi står parat til at hjælpe med svar på alle de spørgsmål, der måtte være," afrunder Helle Snedker.

 

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>