Årets anden udgave af Magasinet Formue er ude nu

Magasinet FORMUE er efter en kortvarig coronapause tilbage og er i denne tid på vej ud til kundernes postkasser. I det nye magasin kan du blandt andet læse om et tilbageblik på et historisk halvår for verdensøkonomien og investorportræt af Flemming Hald.

Det er atter blevet den tid, hvor Magasinet FORMUE udkommer og er på vej ud til kunderne.

I denne udgave af magasinet kigger investeringsdirektør Henrik Franck, aktiechef Otto Friedrichsen og chefstrateg Morten Obel Skriver tilbage på det historiske halvår præget af Covid-19-pandemien.

Her kan du blandt andet blive klogere på, hvordan virusudbruddet har påvirket både verdensøkonomien og aktiemarkedet i et halvår, som de fleste på forhånd havde forventet ville blive domineret af den amerikanske præsidentvalgkamp og handelskrigen mellem USA og Kina.

Men de ellers meget væsentlige ting er blevet skubbet i baggrunden på grund af Covid-19. Det gælder i øvrigt også Brexit-forhandlingerne mellem USA og Storbritannien.

Udover den makroøkonomiske artikel kan du også læse investorportrættet af Flemming Hald, der gennem mange år har været en del af Formueplejes kundekreds og er sprunget ud som kunstner, efter at han for år tilbage frasolgte sin reklamevirksomhed.

Sådan får du Formuepleje i din pensionsordning

I en tredje artikel er det senior formuerådgiver Anders Bjørnager, der fortæller om, hvilke pensionsordninger, der har åbnet mulighed for at investere i Formueplejes investeringsløsninger. Frie midler er naturligvis altid en mulighed, men der kan være god ræson i at bruge sit pensionsdepot til at investere i Formueplejes forskellige investeringsløsninger. Det fortæller Anders Bjørnager meget mere om i artiklen ”Ja, Formuepleje kan også investere dine pensionspenge”.

Du kan også læse om Hanne Søndergaard Birkmose, det nye bestyrelsesmedlem i Formuepleje-foreningerne, og høre mere om, hvordan hun vil gribe den opgave an. Det sker i en samtale med Formueplejes kundedirektør Helle Snedker, der naturligvis også er på banen med sit faste indslag Kundedirektørens Klumme, som denne gang er en påmindelse om, at man som Formuepleje-kunde skal huske at benytte sig af muligheden for at afholde sit årlige statusmøde med sin rådgiver.

Microsoft, golf, studietur og ejendomsstatus

Derudover kan du også læse aktieportræt om Microsoft, der udgør en af de store positioner i Formueplejes aktieportefølje og har gjort det efterhånden i en årrække.

Der er ligeledes et interview med den unge håbefulde golfspiller Oliver Jespersen, der stræber efter at blive blandt de 50 bedste golfspillere i verden og opnå adgang til de fineste baner og turneringer med US Masters som den helt store drøm. Formuepleje er med i kredsen af Oliver Jespersens sponsorer.

Ligeledes i den unge afdeling kan du læse mere om den studietur, som Formuepleje hvert år arrangerer for de unge, der har været en del af Formueplejes praktikforløb. Praktikforløbet tilbydes børn og børnebørn til Formueplejes Premium Elite-kunder og er en god introduktion til den investeringsverden, som Formuepleje arbejder indenfor.

Til slut kan du læse Formueplejes ejendomsdirektør Bettina Movang gøre status over, hvordan ejendomsmarkedet har reageret på coronakrisen.

Du har mulighed for at downloade Magasinet FORMUE som PDF eller læse magasinet online her. 

God læselyst!

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>