Nu bliver det nemmere at købe Formueplejes investeringsløsninger

For at imødekomme et stigende behov for nemt og effektivt at kunne handle med Formueplejepapirer vil Formuepleje i samarbejde med blandt andet Saxo Bank øge tilgængeligheden på flere digitale platforme.

I Formuepleje har vi helt grundlæggende den holdning, at det skal være nemt at investere i det, man ønsker. Derfor øger vi nu tilgængeligheden af Formueplejes investeringsløsninger, så det fremover bliver endnu nemmere både at blive og være kunde i Formuepleje.

En af de digitale platforme, som har Formueplejeprodukter på hylderne, er Saxo Bank. Medio januar 2019 vil det være muligt direkte via Formueplejes hjemmeside at oprette et depot i Saxo Banks online handelsplatform, hvor man kan handle med Formueplejes investeringsløsninger.

Derudover er der indgået en aftale om tilgængelighed med Nordnet, som sikrer, at Formueplejes investeringsløsninger fra 1. november 2019 kan handles på denne platform. I praksis betyder det, at kunder igen vil kunne handle med Formueplejepapirer hos Nordnet på samme måde, som de har kunnet tidligere.

”Vi er stolte over de løsninger, vi udbyder, og ikke mindst de resultater, vi har skabt til vores kunder gennem tiden. Vi ønsker ikke, at disse resultater blot skal være en velbevaret hemmelighed. Tværtimod. Derfor glæder jeg mig over, at vi med disse tiltag nu giver endnu flere mulighed for at investere sammen med os,” siger Henry Høeg, der er direktør for kunderådgivning i Formuepleje.

Formueplejes investeringsløsninger kan som hidtil også fortsat handles direkte via Formuepleje. De fleste kunder kan også handle Formuepleje løsninger i deres egen bank til de priser, deres egen bank sætter op.

Har du spørgsmål eller lyst til at vide mere om mulighederne for at købe Formueplejes investeringsløsninger, er du velkommen til at kontakte os på 87 46 49 00 eller info@formuepleje.dk.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>