Derfor falder kurserne i dag (26.04.2019)

Der er en god grund til, at flere af Formueplejes investeringsløsninger falder i dag. Det er nemlig tid til at betale udbytte for de udbyttebetalende af Formueplejes afdelinger, og pengene fra udbyttebetalingen er på vej ind på investorernes konti, men kan først ses i netbanken i næste uge.

Investorer bør ikke bekymre sig over dagens kursfald, som skyldes, at der i øjeblikket udbetales udbytte fra de udbyttebetalende afdelinger.

Kurserne i Formueplejes udbyttebetalende afdelinger falder i dag ganske markant. Det skyldes, at der fragår udbytte fra de enkelte afdelinger.

”Udbyttebetalingen foregår en gang om året og er et resultat af dels foreningernes afkast og dels, at loven om investeringsforeninger siger, at der skal betales et udbytte modsat akkumulerende afdelinger, hvor der pr. definition ikke betales udbytte,” forklarer Søren Astrup, direktør og partner i Formuepleje.

De udbetalte udbytter indsættes på investorernes afkastkonti med valør den 30. april 2019, hvorfor udbyttet først kan ses i netbank på denne dato.

Oversigt over udbetalte udbytter

Afdeling ISIN-kode Udbytte pr. investeringsbevis
Danske Aktier DK0060269157 7,20 kr.
Global High Yield DK0016108640 1,70 kr.
Obligationer DK0060632925 0,20 kr.
Rusland DK0010237809 10,70 kr.
Globale Aktier DK0060337095 12,60 kr.
Forbrugsaktier DK0060337335 12,80 kr.
EM Virksomhedsobligationer DK0060632842 -

Vil du geninvestere dit udbytte?

Du er velkommen til at kontakte en af Formueplejes rådgivere, hvis du gerne vil guides i forhold til geninvestering af det udbetalte udbytte. 
 
Du har mulighed for at vælge en automatisk geninvestering af fremtidige udbytter. Dette betyder, at i stedet for at få udbyttet udbetalt, vil du få udbyttet geninvesteret automatisk og modtage et antal nye investeringsbeviser. Hvis du ønsker at gøre brug af automatisk geninvestering, skal du rette henvendelse til egen bank, da dette skal noteres i dit depot.

 

Få mere info

Der blev den 25. april 2019 afholdt ordinære generalforsamlinger i Investeringsforeningen Absalon Invest samt Investeringsforeningen Formuepleje. Her kan du læse mere om generalforsamlingerne

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>