Kom med Formuepleje til InvestorDagen i København

Den 18. september løber InvestorDagen af stablen på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København, og som investor i Formuepleje har du igen i år gratis adgang til arrangementet.

InvestorDagen i København

Tirsdag den 18. september åbner dørene til efterårets InvestorDagen i København. Traditionen tro deltager Formuepleje på messen, og du har mulighed for at komme forbi vores stand og få en snak med en af vores senior formuerådgivere om din portefølje og høre om Formueplejes stærke afkast i 2018.

På investormessen er det muligt at høre oplæg fra en lang række virksomheders topchefer og analytikere, som kan give dig viden om markedsudviklingen.

S&P 500 i nye rekorder – og hvad så?

På dagen kan du opleve Formueplejes aktiechef Otto Friedrichsen, som klokken 12.00 fortæller om, hvordan det amerikanske aktieindeks inden for den seneste tid har sat en række bemærkelsesværdige rekorder. Det aktuelle bullmarked er for eksempel det længste siden anden verdenskrig, og S&P 500 er gentagne gange lukket i All Time High.

Der er med andre ord ingen tvivl om, at amerikanske aktier har oplevet en fantastisk fremgang, og at vi nu befinder os i nyt territorium – både hvad angår aktieopturens længde og kursniveau.

Aktiechefen fortæller om baggrunden for de mange rekorder i S&P 500, hvordan Formuepleje forholder sig til dem, og hvorfor man som investor i virkeligheden bør ignorere rekorderne og rette blikket mod noget helt andet.

Tilmeld dig og læs mere om InvestorDagen i København
Ja tak, tilmeld mig her

Gratis billet
Husk at skrive VIPFormuepleje2018 i rabatkodefeltet

Tid og sted
Tirsdag den 18. september 2018 klokken 10.00 - 18.00

Messen finder sted hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, Amager Boulevard 70, 2300 København S.

Find information om transport her.

 

 

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige investeringsrådgivning? Bliv kontaktet af en rådgiver fra Formuepleje, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>