Læs det nye nummer af Magasinet FORMUE

I dette nummer af Magasinet FORMUE kan du blandt andet læse om Formueplejes forventninger til 2017, hvor investeringskomitéen forventer gode økonomiske rammebetingelser, der peger på et godt aktieår.

Vi stiller skarpt på det forgangne år med analyser af de mange begivenheder, der har præget 2016. Som investor har året været turbulent med uro på de finansielle markeder blandt andet forårsaget af vækstbekymringer i Kina, Storbritanniens brexit-afstemning i sommer samt ikke mindst det amerikanske præsidentvalg i november.

Vi fortæller, hvordan Formuepleje på trods af uro på markederne formåede at skabe topafkast til sine investorer, og vi kigger på, hvordan aktiestrategien for 2017 skal styre Formueplejes investorer gennem endnu et spændende år, som lægger ud med, at Donald Trump den 20. januar 2017 overtager præsidentembedet, og bliver USA’s 45. præsident.

I dette nummer af Magasinet FORMUE kan du læse artiklerne:

Klik her for at downloade Magasinet FORMUE som pdf eller læs magasinet online her. Vil du hellere læse bladet på papir, kan du gratis bestille vores intropakke, som indeholder et trykt eksemplar af Magasinet FORMUE.

Bestil intropakken her.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>