Formuepleje lander overskud på 1,1 milliarder til investorerne

Det samlede overskud i Formueplejes investerings- og kapitalforeninger endte i 1. halvår med et tilfredsstillende overskud på 1,1 milliarder kroner.

De første seks måneder af 2017 forløb langt mere tilfredsstillende for Formuepleje end det tilsvarende halvår i 2016.

Samlet endte 1. halvår 2017 med et overskud på 1,1 milliarder kr. for Formueplejes investorer, og formuen i de i alt otte investeringsforeninger blev øget med 5,5 milliarder kroner i perioden, blandt andet på grund af pæn tilgang af både nye investorer og nye midler fra bestående investorer.

”Vi kan konstatere, at Formueplejes særlige investeringskoncept igen er lykkedes med at levere attraktivt afkast til investorerne. Et af vores vigtigste pejlemærker er at levere value for money til vores kunder, og det viser 30 års erfaring, at vi er i stand til, og det bliver igen understreget af vores resultater i 1. halvår,” siger Søren Astrup, direktør og partner i Formuepleje.

Stor fond har genvundet det tabte

2017 blev også året, hvor Formueplejes største fond Penta for første gang i 10 år kom over det niveau, den nåede op til lige før finanskrisen. Det har betydet, at investorerne i Penta for første gang i 10 år har betalt resultathonorar til Formuepleje. Det er en glædelig begivenhed for både investorer og Formuepleje, siger Søren Astrup:

”Det betyder rigtig meget for os, at vi er helt tilbage med Penta. Samtidig er det godt for investorerne, at fondens afkast har været så godt. For os er det alt i alt et endegyldigt farvel til finanskrisen.”

Siden halvårsskiftet har de finansielle markeder dog været negativt påvirket af blandt andet uro omkring Nordkorea.

”Formuepleje har den holdning, at langsigtede investorer skal se igennem denne form for geopolitisk uro. Det globale synkrone opsving er fortsat intakt, og Formuepleje forventer, at de finansielle markeder vil rette sig til fordel for investorerne i løbet af året, siger Søren Astrup, der også er medlem af Formueplejes investeringskomité.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>