Følg Formuepleje på de sociale medier

Du har mulighed for at følge Formuepleje på både Facebook og LinkedIn. Her kan du få relevante, spændende og sjove historier, og nemt og hurtigt komme i kontakt med Formuepleje.

Som investor eller investeringsinteresseret har du mulighed for at følge Formuepleje på Facebook eller LinkedIn, hvor vi jævnligt opdaterer med spændende og relevante historier – både de sjove af slagsen, men også de mere alvorlige. Her vil du kunne få indblik i tendenser i finansverdenen, blive opdateret med skarpe analyser, få seneste nyt om Formueplejes events og komme i kontakt med Formuepleje på en nem og hurtig måde.

Når du har åbnet din Facebook- eller Linkedin-profil, så søg efter Formuepleje, som hurtigt popper op med det velkendte kvadratiske logo. Du kan så vælge at se vores opdateringer og tilføje os som en af de sider, du fremover ønsker at følge, så vil du fremover kunne se opdateringerne i dit nyhedsfeed.

Løbende information

På Facebook får du gennem Formueplejes opdateringer serveret overskuelige nyheder inden for finans og investering. Du kan altid like, dele og kommentere på vores historier eller tilføje et opslag på vores væg, og på denne måde nemt komme i kontakt med Formuepleje. Derudover har du mulighed for at ’tjekke ind’ hos Formuepleje, når du kommer forbi vores kontorer til et møde med din rådgiver eller deltager i vores arrangementer.

På LinkedIn deler vi de seneste tendenser fra de finansielle markeder, gør dig klogere på investering og afkast på aktier og obligationer samt giver dig mulighed for at deltage gratis i arrangementer som Formueplejes USA-seminar eller InvestorDagen. Hvis du eller nogen i dit netværk er på jagt efter nye jobudfordringer, kan du på Formueplejes LinkedIn også blive opdateret, når vi søger nye og dygtige kollegaer.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>