Læs det nye FORMUE-magasin

I dette nummer af Magasinet FORMUE kan du blandt andet læse om Formuepleje Penta - investeringen, der slår aktier, men hvor risikoen for tab er lavere. Du kan også blive klogere på centralbankpolitik, virksomhedernes populære aktietilbagekøb og udbyttebetalinger, forskellen på absolut og relativt afkast og meget mere.

I dette nummer af Magasinet FORMUE kan du læse artiklerne:

Risiko - set fra investors side
Når det absolutte er bedre end det relative
10 skarpe svar fra kundechefen
Julemænd i habitter
Hvor længe kan hunden leve af sin egen hale?
Undgå at snyde dig selv

Klik her for at læse online-versionen her. Vil du hellere læse bladet på papir, kan du gratis bestille vores intropakke, som indeholder et trykt eksemplar af Magasinet FORMUE. Bestil intropakken her.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>