Flere Morningstarstjerner til Absalon Invest

I november har Absalon Invest øget antallet af Morningstarstjerner med to, og foreningen har nu en gennemsnitlig rating på 4,14 stjerner pr. fond.

Den relative performance for Absalon Invest tog i november et pænt hop opad. To af foreningens fonde fik hver en ekstra stjerne, og har nu sammen med Absalon Rusland de maksimale fem Morningstarstjerner.

Gennemsnittet for de syv ratede fonde er dermed 4,14, hvilket er den højeste gennemsnitlige rating, siden Formuepleje overtog administrationen og rådgivningen af Absalon Invest for 2½ år siden.

Kvalitet i investeringsprocesserne

"Den høje og bredt funderede Morningstarrating af Absalon-fondene viser, at Formuepleje har kunnet tilføre kvalitet i investeringsprocesserne til gavn for investorerne hos Absalon Invest," siger direktør Søren Astrup.

Han tilføjer, at der i år er kommet to nye fonde til Absalon Invest, idet Absalon EM Virksomhedsobligationer og Absalon Obligationer blev etableret i maj. Disse to nye fonde bliver dog først ratet af Morningstar efter tre års levetid.

Formuepleje overtog administrationen og forvaltningen af Alfred Berg Invest i sommeren 2013 og omdøbte siden foreningen til Absalon Invest. Læs Morningstars ratingrapport, november 2015.

Tidligere afkast er ingen garanti for fremtidige afkast. Der henvises i øvrigt til vores disclaimer.

    

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>