Flere Morningstarstjerner til Absalon Invest

I november har Absalon Invest øget antallet af Morningstarstjerner med to, og foreningen har nu en gennemsnitlig rating på 4,14 stjerner pr. fond.

Den relative performance for Absalon Invest tog i november et pænt hop opad. To af foreningens fonde fik hver en ekstra stjerne, og har nu sammen med Absalon Rusland de maksimale fem Morningstarstjerner.

Gennemsnittet for de syv ratede fonde er dermed 4,14, hvilket er den højeste gennemsnitlige rating, siden Formuepleje overtog administrationen og rådgivningen af Absalon Invest for 2½ år siden.

Kvalitet i investeringsprocesserne

"Den høje og bredt funderede Morningstarrating af Absalon-fondene viser, at Formuepleje har kunnet tilføre kvalitet i investeringsprocesserne til gavn for investorerne hos Absalon Invest," siger direktør Søren Astrup.

Han tilføjer, at der i år er kommet to nye fonde til Absalon Invest, idet Absalon EM Virksomhedsobligationer og Absalon Obligationer blev etableret i maj. Disse to nye fonde bliver dog først ratet af Morningstar efter tre års levetid.

Formuepleje overtog administrationen og forvaltningen af Alfred Berg Invest i sommeren 2013 og omdøbte siden foreningen til Absalon Invest. Læs Morningstars ratingrapport, november 2015.

Tidligere afkast er ingen garanti for fremtidige afkast. Der henvises i øvrigt til vores disclaimer.