Bostonbomber betyder ikke noget for aktiemarkederne

Gårsdagens bombeangreb ved marathonløbet i Boston vil ikke få nævneværdig effekt på aktiemarkederne.

Bombeangrebet i Boston, hvor tragisk det end måtte være, har ikke nogen nævneværdig økonomisk effekt og dermed heller ikke nogen effekt på aktierne i Formueplejeselskabernes aktieportefølje.

Gårsdagens aktiekursfald var i høj grad foranlediget af svage BNP tal fra Kina, hvor specielt de globale producenter af energi og materialer blev ramt. Formueplejeselskabernes aktieporteføljer er undervægtet i både Energi og Materialer og undgik dermed en stor del af kursfaldet inden for disse områder.

Aktieporteføljens fokus mod amerikansk Finans er kommet godt fra start her i den anden uge af den amerikanske regnskabssæson. JP Morgan og Wells Fargo præsenterede i fredags bedre end ventet indtjening og gårsdagens regnskab fra Citigroup fulgte trop med en bedre end ventet indtjening for første kvartal. Udmeldingen fik Citigroup til at stige i et marked, der faldt over 2 procent.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>