Stærke halvårsregnskaber

Fem ud af de syv børsnoterede Formueplejeselskaber opjusterer i forbindelse med halvårsregnskabet forventningerne til resultatet for hele regnskabsåret 2011/2012. De resterende to fastholder forventningerne.

Generelt var andet halvår af 2011 et skidt tidspunkt at eje aktier, men for aktionærerne i de syv børsnoterede Formueplejeselskaber blev det seks profitable måneder. Det samlede resultat i de syv selskaber blev et overskud på 738,8 mio. kr.

Siden nytår er den positive udvikling fortsat og i Formuepleje Safe har stigningen i den indre værdi siden 1. juli 2011 nu rundet 21 procent. Derfor opjusteres forventningerne til det forventede afkast for hele året til et niveau over det gennemsnitlige budgetafkast på godt 11 procent.

"Jeg er ubeskrivelig glad for de resultater, som vi har præsteret siden sommeren 2011. Efter nedturen i 2008 har vi ændret vores strategi, så vores erklærede mål i dag er at bevare og øge formuer. At det er lykkedes at øge langt de fleste investorers formuer i et udfordrende investeringsår som 2011, er derfor en kæmpe tilfredsstillelse," siger Formueplejeselskabernes direktør, Esben Vibe.

De seks øvrige børsnoterede formueplejeselskaber har også offentliggjort halvårsregnskaber. Formuepleje Pareto, Formuepleje Epikur, Formuepleje Penta og Formuepleje Merkur opjusterer på linje med Formuepleje Safe forventningerne til årsafkastet, mens Formuepleje Optimum og Formuepleje LimiTTellus fastholder forventningerne.

Gå til Halvårsrapporter:

Optimum
Pareto
Safe
Epikur
Penta
Merkur
LimiTTellus

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>