Formueplejeselskaberne styrker aktieudvælgelsen

Formueplejes samarbejde med CPH Capital betyder, at aktieudvælgelsen i Formueplejeselskaberne tilføres betydelige ressourcer uden meromkostninger for investorerne.

Strategien for Formueplejeselskabernes aktieporteføljer er uændret. Der er fortsat fokus på lav risiko og selskabernes fundamentale evne til at tjene penge, dog er det fremover et nyt team som udvælger, hvilke aktier der skal indgå i Formueplejeselskabernes porteføljer.

"CPH Capital står stærkt med en professionel investeringsproces, hvor de har formået at tiltrække institutionelle investorer, som efterspørger et højt risikojusteret afkast. De kompetencer vil nu komme aktionærerne i Formueplejeselskaberne til gode," fortæller selskabernes direktør, Søren Astrup.

Aftalen med CPH Capital er indgået af Formuepleje A/S, Fondsmæglerselskab, så der sker ingen ændringer i omkostningerne for aktionærerne i Formueplejeselskaberne.

Formuepleje og CPH Capital har helt grundlæggende samme tilgang til aktieinvestering. Udgangspunktet er en dybdegående fundamental analyse af selskabets evne til at tjene penge sammenholdt med prisen på selskabet. Med andre ord er der immunitet overfor modefænomener og hurtige investeringer.

"For mig at se betyder det endnu mere kvalitet til vores investorer, da det også medfører at vores dygtige kapitalforvaltere nu kan koncentrere sig endnu mere om asset allocation, obligationsinvesteringer og fremmedfinansieringen," vurderer Søren Astrup. 

Alle handler med aktier vil også i fremtiden blive effektueret af Formuepleje A/S, Fondsmæglerselskab på vegne af Formueplejeselskaberne. Selvom Saxo Bank er medejer af CPH Capital, så har CPH Capital aldrig handlet aktier via Saxo Bank. På det område har CPH Capital og Formuepleje også fælles værdier, da alle handler sker med en uvildig tredjepart for, at udelukke enhver diskussion om skjulte transaktionsomkostninger.

Investorerne i Formueplejeselskaberne vil næppe opleve ændringerne i det daglige. Administration, aktionærsekretariat og kommunikation vil fortsat være forankret i Aarhus og bestyrelserne i Formueplejeselskaberne fortsætter selvsagt uændrede.

"Planen er at integrere det bedste fra to verdener. Formueplejeselskaberne vil fortsat have benhård fokus på at bevare og øge formuer. Vi holder fokus på lav risiko i alt, hvad vi foretager os - og nu får vi styrket aktieudvælgelsen," slutter Søren Astrup.

 

Se også:

Læs mere om CPH Capital.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>