Skat: Har De penge til gode fra 2009?

Ved indgangen til indkomståret 2009 overgik Formueplejeselskaberne til en ny beskatningsform. For private aktionærer betød dette et farvel til aktieindkomst og et goddag til kapitalindkomst. Derved blev kurstab, realiserede som urealiserede, pludselig fradragsberettigede.

Den nye beskatningsform medfører, at aktionærerne hvert år - første gang i 2009 - skal selvangive kursudviklingen på deres beholdning af aktier i Formueplejeselskaberne - uanset om der er solgt aktier eller ej.

Har De ikke været opmærksom på denne ændring af skattereglerne, bør De snarest kontakte Deres lokale skattecenter for at få genoptaget Deres selvangivelse for 2009.

 Har De yderligere spørgsmål, er De velkommen til at kontakte vores formuerådgivere på tlf. 87 46 49 00. 

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>