Udvid dit netværk

Økonomiske rådgivere har nu mulighed for at være med i et netværk med høj faglighed og mange muligheder for at skabe værdifulde relationer.

Indsigt og kompetence er et par af nøgleordene for Formueplejes netværk for økonomiske rådgivere. Emnerne strækker vidt indenfor økonomi, finansielle produkter og stukturer, skat og regulering.

Netværket startede op for snart to år siden. Ambitionen er at afholde to årlige netværksmøder i Århus og Hellerup. Møderne er baseret på eksterne indlægsholdere, der giver ny inspirerende viden om emner, der er oppe i tiden.

Næste netværksmøde er i november under titlen Vindere og tabere ved den nye finansielle regulering, hvor vi får besøg af professor Jesper Rangvid fra CBS og direktør Søren Dal Thomsen fra AP Pension.

Netværksmøderne afsluttes altid med buffet og mulighed for at NETVÆRKE. Her debatteres på livet løs, og samtidigt knyttes nye bånd og kontakter, som kommer til gavn i deltagernes forretningsliv. Deltagelse på møderne, der er forbeholdt økonomiske rådgivere, er gratis.

De seneste netværksmøder har været følgende:

 • Amerikansk politik og økonomi
  Opfølgning på det amerikanske præsidentvalg ved journalist og USA-kender Kim Bildsø Lassen.
 • Klimakonference
  Metrolog og klimaekspert Jesper Theilgaard gav et bud på omfanget af klimaudfordringerne.
 • Udviklingen i Vestas 
  Peter Wenzel Kruse fra Vestas gav indblik i udviklingen i Vestas.
 • Gældskrisen i Sydeuropa
  Thomas Thygesen, chefstrategen fra den svenske storbank SEB, præsenterede sin vurdering af gældskrisen i Sydeuropa og Jens Perch Nielsen fortalte om udfordringerne ved høje omkostninger i investeringsprodukter.

Læs mere om vores samarbejde med økonomiske rådgivere.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>