Esben Vibe ny direktør i Formuepleje Safe VSO A/S

Esben Vibe afløser Erik Møller på direktørposten som led i et glidende generationsskifte.

Direktør Erik Møller fratræder som direktør i Formuepleje Safe VSO A/S. Erik Møller er medstifter af Formuepleje A/S Fondsmæglerselskab og har været direktør i Formueplejeselskaberne siden 1988 og fratræder efter eget ønske som led i et glidende generationsskifte.

Erik Møller, der er 62 år, fortsætter som hovedaktionær og medlem af bestyrelsen i Formuepleje A/S Fondsmæglerselskab med fokus på vision, strategi og kvalitetssikring. Erik Møller fortsætter ligeledes som direktør i Formuepleje Fokus A/S.

Bestyrelsen i Formuepleje Safe VSO A/S har ansat Esben Vibe som ny direktør. Esben Vibe er 54 år, uddannet cand.oecon. og har mere end 20 års erfaring fra finansverdenen - som fondschef i det daværende Aktivbanken og koncernøkonomidirektør i Aarhus United A/S og som direktør i advokatfirmaet DELACOUR. Han har endvidere været bestyrelsesformand i Formueplejeselskaberne siden 1991 og frem til 2009, hvor han tiltrådte stillingen som direktør i Formuepleje A/S Fondsmæglerselskab med ansvar for kommunikation, sekretariat og regnskab.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>