Er din kapitalforvalter kedelig nok?

 

Der er noget nærmest naturstridigt i at vælge den kedelige løsning. Men lige i forbindelse med kapitalforvaltere giver det faktisk ret god mening at gøre netop dét. Her kan du med fordel gå efter en kapitalforvalter, som opererer med en langsigtet strategi i stedet for her-og-nu-investeringer, modefænomener og selskaber, der stiger eksplosivt – for at falde kort tid efter. 

Eller sagt med andre ord: God kapitalforvaltning handler ikke om at få dit blod til at rulle, men om at give dig ro i maven. Det er den filosofi, vi følger år efter år ved at holde fast i den samme investeringsstrategi, udvælge aktiverne med omhu, sprede risikoen både på brancher, geografi og de enkelte investeringer, gardere os mod det uventede – og ved at tillægge Plan B mindst lige så stor betydning som Plan A. Og det har vist sig at virke overordentligt godt. 

Vores langsigtede tilgang til investeringer sikrer nemlig ikke kun ro, stabilitet og god nattesøvn. Den sikrer også et rigtigt godt udbytte til vores kunder. Ja, faktisk er det så godt, at vi ligger i top igen og igen, når det handler om at bevare og øge formuer på længere sigt – også efter alle omkostninger. 

Så længe vi lykkes med det, har vi intet problem med, at der findes investorer med langt mere kulør end os. Dem, som køber og sælger i ét væk, vælger de kortsigtede, risikofyldte løsninger – og tilbyder et helt andet spændingsniveau. Men det er op til dig: Du skal ikke vælge os, hvis du vil have mere drama i hverdagen, du skal vælge os, hvis du vil have mere overskud. 

Mere overskud. Mindre spænding. 

Bestil din intropakke her

Bestil pakken her og kom godt i gang med at planlægge plejen af din formue.
Hvis du vælger at få intropakken sendt med posten, skal du være opmærksom på, at der kan gå en uges tid, før pakken kan forventes modtaget.

Du kan ikke bestille intropakken, hvis du er bosiddende udenfor EU/EØS, da dette kan være i strid med gældende love eller regler.