Spring til indhold
Søren S. Astrup

Direktør, partner, medlem af investeringskomitéen

Søren S. Astrup

+45 87 46 49 20

Profil

Søren Astrup er cand.oecon. fra Aarhus Universitet og startede sin karriere som analytiker og porteføljemanager i bankverdenen. Han kom til Formuepleje i 2003 og er i dag direktør, partner og medlem af Formueplejes investeringskomite. Søren er drivkraften bag den løbende udvikling af Formueplejes investeringsmodel, han har opbygget investeringsteamet, og han har ansvar for finansieringen af Formueplejes investeringsfonde.

Søren udtaler sig om emner, der vedrører investorernes interesser. For eksempel om fordelene ved aktiv kapitalforvaltning, om Formueplejes fondes performance samt om bæredygtighed og ansvarlighed i investering. Han spillede en stor rolle i at strømline Formueplejes investeringsfonde efter finanskrisen, og han er god at konsultere som ekspert i forhold til risikoforståelse og konsekvenser for økonomier og finansmarkeder under krige, kriser og store ordensomvæltende begivenheder.

Søren er en skarp analytiker og trænet formidler med et solidt akademisk grundlag, som han har varetaget ved at undervise i finansteori på Aarhus Universitet. Han giver gerne interviews, deltager i debatter og kommenterer på aktuelle forhold.