Spring til indhold
Henrik Franck

Investeringsdirektør, partner, formand for investeringskomitéen

Henrik Franck

+45 87 46 49 47

Profil

Henrik Frank er cand.polit. fra Københavns Universitet og har en MA i International Law and Diplomacy fra The Fletcher School of Law and Diplomacy i Boston. Han har mere end 30 års erfaring i international finans, blandt andet som investeringschef i Bank- Invest, investeringsdirektør i Juristernes og Økonomernes Pensionskasse og investeringsdirektør i PFA, hvor der under hans ledelse var mere end 220 mia. kr. under forvaltning. Henrik har været direktør og partner siden 2013 og er formand for Formueplejes investeringskomite.

Han har dyb indsigt i internationale forhold og er en skarp analytiker, der formår at formidle selv meget komplekse problemstillinger i global økonomi og politik. Henrik har boet og arbejdet i USA og i Latinamerika, og den store ekspertise i amerikanske forhold gør ham til en efterspurgt oplægsholder, debattør og kommentator i erhvervsmedierne og i den akademiske verden.

Henrik er oplagt til at trække de tektoniske bevægelser i global politik og økonomi sammen i klar og skarp analyse, og han deltager gerne som ekspert, debattør og kommentator i forhold til globale agendaers indvirkning på finansmarkederne, på verdensøkonomien, på eurozonen og på nationaløkonomien.

Henrik er et aktivt og kompetitivt menneske, der udfordrer og motiverer sine omgivelser. Det gælder på jobbet, i medierne, på podiet og på fodboldbanen.