Spring til indhold
Gitte Brøgger Led

Senior formuerådgiver, partner

Gitte Brøgger Led

Telefon: +45 87 46 49 84

Mobil: +45 61 46 49 14

Profil

Gitte gør det komplekse nærværende og samt letforståeligt både i kundesituationen og som oplægsholder i interne og eksterne sammenhænge.

Med sin baggrund tager hun også gerne dialogen med revisor eller går ind i mere komplekse skatte- og  økonomiske forhold. Hun ser ikke begrænsinger, men muligheder for at forstå og sparre omkring finansielle forhold i den specifikke situation.

Privat og personligt

Gitte deler sit hjem med sin mand Sebastian og deres børn Isabella og Victoria. De bor i Højbjerg tæt på skov og strand og ikke mindst idrætsfaciliteter. 

Håndbold og sport er en stor del af deres hverdag - som aktiv træner, spiller og netværker - for Gitte går sport og business hånd i hånd.

Erfaring og uddannelse

  • 2013 Formuepleje, Senior formuerådgiver, cand.merc.aud.
  • 2011 Selvstændig inden for regnskab og rådgiving og prof. håndboldspiller
  • 2009 BDO, revisor HD (R)
  • 2005 EY, revisor
  • 2003 Beierholm, revisorelev
  • 2000-2013, professionel håndboldspiller
Artikler af Gitte Brøgger Led

21. januar 2021

De bedste opsparinger til børn

Ønsker du at give en del af din formue videre til børn og børnebørn i levende live, er der forskellige måder, du kan gøre det på - alle har klare økonomiske fordele.

29. januar 2021

Sportsstjerner bør huske at træne økonomien

VM i håndbold er over os, og hvis coronaen tillader det, står vi foran et stort sportsår med udsigt til både OL og EM i fodbold senere i 2021. Det leder altid mine tanker hen på, om den enkelte atlet har optimeret sine forhold uden for banen, så de kan præstere optimalt inde på banen.

13. april 2021

Virksomhedsordning giver mange muligheder

Er du revisor, advokat eller anden form for selvstændig erhvervsdrivende vil det ofte være en fordel at benytte virksomhedsskatteordningen (VSO). Der er fortsat visse begrænsninger i, hvordan du kan bruge VSO-midlerne, men reglerne er blevet lempet en del i de senere år. Derfor er det en god ide at få undersøgt, hvilke muligheder du har for at investere dine opsparede midler i VSO.