Spring til indhold
Frank Reisbøl

Direktør, partner, formand for investeringskomitéen

Frank Reisbøl

Telefon: + 45 72 22 09 05

Profil

Frank Reisbøl er kandidat fra CBS og startede sin karriere i BankInvest, hvor han avancerede til direktør. Han har 33 års erfaring i finans og investering, herunder 17 år som leder og administrende direktør for Banque Carnegie Luxembourg. Han har tillidshverv i BinckBank, Amsterdam, og sidder i bestyrelsen for Core Capital, Luxembourg. Frank Reisbøl er i 2020 tiltrådt som direktør, partner og formand for Formueplejes investeringskomite.

Franks internationale erfaring og globale perspektiv gør ham til en oplagt ekspert at konsultere, når der søges svar på sammenhænge mellem globale økonomiske trends og deres konsekvenser for regionale og nationale økonomier og finansmarkeder.

Frank er en skarp analytiker, der tilbyder interessante perspektiver på emner som for eksempel Covid-krisen og implikationerne af store skift i international politik og økonomi. Han deltager gerne med ekspertbidrag i interviews og debatter på skrift, i radio/podcast eller på tv.

Artikler af Frank Reisbøl

14. januar 2021

De finansielle markeder tager uro i USA med ophøjet ro

2021 er begyndt med politisk uro i USA, men det har ikke vakt nogen videre bekymring på de finansielle markeder. Forklaringen er dels udsigten til en mere stabil politik i USA og dels, at rammebetingelserne for investeringer er gode med lempelig penge- og finanspolitik.

6. januar 2021

Blue Sweep-sejr til Demokraterne

Joe Biden får en demokratisk kongres bag sig, efter at Demokraterne vandt begge senatsvalg ved omvalget i Georgia. Dermed har Demokraterne og Republikanerne 50 senatorer hver, og det gør, at vicepræsident Kamala Harris har den udslagsgivende stemme. Det styrker Bidens muligheder for at få sin politik igennem og har også betydning for de finansielle markeder.