Spring til indhold

21. juni 2022

Sådan sikrer du studentergaven en lang levetid

Af kundedirektør, partner Helle Snedker

Kære studenter - stort tillykke med huen! Er du så heldig at have fået penge i studentergave, så kan de danne en rigtig god økonomisk ballast til fremtiden – især, hvis pengene får lov til at komme på arbejde.

Få mest muligt ud af dine pengegaver

Både som helt ny og erfaren investor er der selvfølgelig nogle ting, som du skal være opmærksom på, før du er klar til at sende dine pengegaver på arbejde. Det kan du blive klogere på i de to nedenstående videoer, hvor kundedirektør Helle Snedker fortæller om de overvejelser, du bør gøre dig, før du er klar til at investere, og hvilke trin du helt konkret skal igennem for at kunne gøre studentergaven langtidsholdbar.

 

Nu har vi fået etableret, at det at være investor først og fremmest kræver, at du har en opsparing, en investeringshorisont på minimum tre år og en vis risikovillighed. Men der er lidt flere forhold, du skal have taget stilling til, før du er i gang med til at investere – for eksempel hvor og i hvad dine penge skal placeres. I nedenstående video uddyber Helle Snedker, hvilke trin du helt konkret skal igennem for at fremtidssikre din pengegave og gøre den langtidsholdbar.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver