Investering er en tillidssag

Som investor i Formuepleje kan du være sikker på, at vi respekterer dit hårde arbejde med at opbygge en formue, og vi arbejder målrettet for, at den skal yngle. Vi ved, at langsigtet attraktivt afkast ikke kommer af sig selv. Det kræver omhyggelig udvælgelse af de mest perspektivrige værdipapirer, daglig pleje og optimering, professionel administration og fokuseret risikostyring.

Formuepleje er en aktiv kapitalforvalter, der både arbejder strategisk, taktisk og operationelt med kapitalforvaltning. Foruden omhyggeligt at udvælge de bedste mulige værdipapirer, vægter Formueplejes investeringskomité også de enkelte aktivklasser over for hinanden og optimerer i forhold til de langsigtede strategiske makroforhold for verdensøkonomien. 

Det er sådan, vi arbejder, og faktisk tror vi så meget på vores eget koncept, at både medarbejdere og stiftere selv har investeret et trecifret millionbeløb i Formueplejeforeningerne. Vi er i samme båd som vores investorer, og det sikrer, at vi altid har en fælles interesse i at skabe så højt et risikojusteret afkast som overhovedet muligt.

Det er blandt andet derfor, at Formuepleje med cirka 11.000 investorer i dag er Danmarks største bankuafhængige kapitalforvalter.

Fra 1 til 35 millioner kroner på 30 år

Den første portefølje, Formuepleje Safe, blev stiftet i maj 1988. En investering på 1 million kroner i Formuepleje Safe er blevet til 35 millioner kroner på 30 år efter alle omkostninger*. 

Vil du vide mere?

Læs historien om Formuepleje her eller få mere information i vores intropakke, som du gratis kan bestille her.

Vil du hellere møde os personligt, kan du tilmelde dig et intromøde, hvor du sammen med en formuerådgiver og andre nysgerrige kan få mere at vide om vores måde at investere på over en let frokost eller en kop kaffe. Intromøderne afholdes løbende flere steder i landet. Se hvor, og tilmeld dig her.

*Målt i perioden 01.05.1988 - 01.05.2018.