Kort om Formuepleje


Konceptet

I Formuepleje stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til vores investorer som muligt. Modsat mange andre kapitalforvaltere mener vi dog ikke, at måden at nå det højere afkast på er ved at øge andelen af aktier i porteføljen, for selvom man øger risikoen markant, følger det forventede afkast ikke nødvendigvis med.

For os er det vigtigere, om du har den rigtige sammen­ sætning af aktivklasser i din portefølje, og derfor har vi brugt tiden siden 1986 på at specialisere os inden for netop dette område.

Læs mere om vores investeringskoncept, og hvordan vi optimerer forholdet mellem afkast og risiko i vores blandede fonde


Historien

Formuepleje er en af de få danske kapitalforvaltere, der har været mere end 30 år på de finansielle markeder. Det skyldes, at vi løbende har skabt værdi for vores investorer, og at vi har formået at tilpasse os en foranderlig verden. Men det vidner i lige så høj grad om en grundlæggende robusthed i vores værdier og koncept.

Læs mere om Formueplejes historie og de værdier, vi bygger vores forretning på.


Mød Formueplejes kunder

Der er stor forskel på investorer, og derfor er der heller ingen pakkeløsninger i Formuepleje. Her fortæller nogle af vores eksisterende kunder, hvorfor de har valgt Formuepleje til at passe deres opsparinger:

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte os på info@formuepleje.dk eller 87 46 49 00.

 


Sådan bliver du kunde

Størstedelen af Formueplejes investeringsløsninger er børsnoterede, og derfor kan du frit købe og sælge vores produkter. Det kan du gøre via din netbank, Nordnet, SaxoTraderGO eller gennem Formueplejes kundesekretariat. Du kan også udfylde handelsblanketter direkte her på hjemmesiden.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 87 46 49 00 for at høre, hvilken måde der bedst kan betale sig for dig.


Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til Formueplejes udvalg af investeringsløsninger, kan du altid få mere information om de enkelte fonde under Fonde og afkast. Du er også velkommen til at kontakte en rådgiver på 87 46 49 00 eller info@formuepleje.dk.

Du har også mulighed for at:

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>