Aarhus

Formuepleje
Værkmestergade 25, 8. sal
8000 Aarhus C

Kørselsvejledning

Vores kontor i Værkmestergade ligger på 8. etage i EY-bygningen tæt på Aarhus Hovedbanegård og Bruuns Galleri. Bygningen er opført i forlængelse af Bruuns Galleri, men har sin egen separate indgang øst for centeret. Er du til fods, kan du tage trappen mellem Bahne og Sunset Boulevard ned til EY-bygningens hovedindgang. Er du i bil, finder du indgangen til EY-bygningen på P2 i parkeringskælderen (ståldør overfor cykelparkeringen - tryk på knappen til højre for døren for at komme ind). Kør efter de skilte, hvor der står "EY-Huset - Udkørsel".

Har du problemer med at finde kontoret, er du altid velkommen til at kontakte os på 87 46 49 00.

Gratis parkering

Der er mulighed for at parkere bilen gratis i parkeringshuset under Bruuns Galleri. Parkeringssystemet bygger på genkendelse af bilens nummerplade, hvorfor kameraer fotograferer bilens nummerplade, når du kører ind og ud ad parkeringsområdet.

Det er derfor vigtigt, at du husker bilens registreringsnummer, som du kan registrere hos os, når du ankommer til mødet eller arrangementet. Når registreringsnummeret er tastet hos os, parkerer du gratis, indtil du forlader parkeringsanlægget igen.