Job & karriere

CFO til Formuepleje Ejendomme i Aarhus

Formuepleje søger en dygtig talknuser til en nyoprettet stilling som CFO for Formuepleje Ejendomme, som er den division i Formuepleje, der har ansvaret for den daglige drift af vores ejendomsfonde. Afdelingen administrerer i dag tre ejendomsfonde med en samlet formue på ca. 380 mio. kr. og en investeringskapacitet på over 1 mia. kr. En ny ejendomsfond forventes udbudt i foråret 2021.

Læs mere om jobbet her

Juridisk student til Formuepleje i Aarhus

Vi søger en stærk juridisk student med interesse for Corporate Governance, kapitalmarkedsret og aftaleret. Du bliver en del af det juridiske team og vil komme til at
beskæftige dig med mange forskellige og udfordrende opgaver som for eksempel juridiske og administrative opgaver, forberedelse og efterbehandling af materiale til bestyrelsesmøder, opdatering af regulatoriske dokumenter, implementering af ny lovgivning, m.m.

Læs mere om jobbet her.

Uopfordrede ansøgninger

Er du på jagt efter nye udfordringer? Formuepleje er en virksomhed i rivende udvikling, og vi leder altid efter kompetente og engagerede medarbejdere. Har du lyst til at blive vores nye kollega, kan du sende en ansøgning, CV og en kopi af relevante eksamensbeviser til job@formuepleje.dk eller til adressen nedenfor:

Formuepleje A/S
Værkmestergade 25
8000 Aarhus C
Att.: JOB

Vi sender en bekræftelse til dig på mail, når vi har modtaget din ansøgning.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt. Vi gemmer uopfordrede ansøgninger i seks måneder.