Job & karriere

Senior formuerådgiver (Hellerup)

Vi er i fuld gang med at udvide vores dygtige rådgiverteam, så hvis du har erfaring med salg og langvarige kunderelationer og kan tilbyde højt kvalificeret rådgivning om formueforhold, er du måske vores nye senior formuerådgiver i Hellerup. Formuepleje tilbyder et spændende job, i en flad organisation, hvor alle er drevet af lysten til at yde en professionel rådgivning, nå teamets mål, og dermed bidrage til Formueplejes succes. Samtidig vægtes den gode teamånd, hvor man står sammen som en del af en succes, uden at have rundsave på albuerne.

Læs mere om jobbet

Eventkoordinator (Aarhus)

Vi byder mange nye kunder velkommen i Formuepleje i disse år, og gør derudover alt hvad vi kan, for at vore mange trofaste investorer skal opleve en fortsat optimal kundeoplevelse hos os. Året igennem er vi værter ved en lang række små og store arrangementer af såvel social som faglig karakter, der styrker netværket blandt kunderne, og sikrer at de oplever et højt informationsniveau. Til en nyoprettet stilling med base på vores hovedkontor i Aarhus, søger vi derfor nu en eventkoordinator, der kan være med til at udtænke, arrangere, afvikle og videreudvikle vores arrangementer.

Læs mere om jobbet

Studentermedhjælper til Kommunikation (Aarhus)

Har du flair for formidling, Power Point og styr på retskrivning? Så er det måske dig, vi mangler i Formueplejes kommunikationsafdeling. Som vores nye studentermedhjælper kommer du til at indgå i afdelingens daglige arbejde, og dine opgaver vil spænde vidt. Du kommer blandt andet til at udarbejde og vedligeholde præsentationer i Power Point og Word, løse forskellige opgaver i forbindelse med vores løbende kundearrangementer, opdatere vores hjemmeside og bidrage til at sikre høj kvalitet i vores kommunikationsmateriale både internt og eksternt.

Læs mere om jobbet

Uopfordrede ansøgninger

Er du på jagt efter nye udfordringer? Formuepleje er en virksomhed i rivende udvikling, og vi leder altid efter kompetente og engagerede medarbejdere. Har du lyst til at blive vores nye kollega, kan du sende en ansøgning, CV og en kopi af relevante eksamensbeviser til job@formuepleje.dk eller til adressen nedenfor:

Formuepleje A/S
Værkmestergade 25
8000 Aarhus C
Att.: JOB

Vi sender en bekræftelse til dig på mail, når vi har modtaget din ansøgning.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt. Vi gemmer uopfordrede ansøgninger i seks måneder.