Job & karriere

Junioranalytiker Formuepleje, Hellerup

Har du interesse for investeringer og den finansielle sektor, og sætter du en ære i at levere høj kvalitet i arbejdet? Som junioranalytiker/studentermedhjælper vil du indgå i et mindre team, hvor du vil arbejde med servicering af vores største kunder, herunder institutionelle investorer. Vi tilbyder et spændende job med rig mulighed for at kombinere din teoretiske viden med praktiske problemstillinger.

Se stillingsannoncen her.

Juridisk assistent til Formuepleje, Aarhus

Har du flair for at skabe struktur og orden, og trives du i en rolle som blæksprutte med en bred kontaktflade i organisationen og et arbejde, der består af selvstændigt rutineprægede administrative opgaver? Har du lyst til at indgå i et team af engagerede jurister og få en indsigt i bl.a. arbejdet med bestyrelsessekretariatsopgaver? Vi søger en juridisk assistent, der kan hjælpe os med en bred vifte af juridiske opgaver.

Se stillingsannoncen her.

Studentermedhjælper til fondsadministration, Aarhus

Er du studerende på for eksempel HA eller lignende? Har du interesse for investeringsprodukter og god regnskabsforståelse? Så er du måske den studentermedhjælper, vi leder efter til Formueplejes fondsadministration i Aarhus.

Se stillingsannoncen her. 

Uopfordrede ansøgninger

Er du på jagt efter nye udfordringer? Formuepleje er en virksomhed i rivende udvikling, og vi leder altid efter kompetente og engagerede medarbejdere. Har du lyst til at blive vores nye kollega, kan du sende en ansøgning, CV og en kopi af relevante eksamensbeviser til job@formuepleje.dk eller til adressen nedenfor:

Formuepleje A/S
Værkmestergade 25
8000 Aarhus C
Att.: JOB

Vi sender en bekræftelse til dig på mail, når vi har modtaget din ansøgning.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt. Vi gemmer uopfordrede ansøgninger i seks måneder.