Bestyrelsen for Formuepleje Holding A/S

Bestyrelsesmedlemmer i Formuepleje Holding A/S
 Steffen Ebdrup

Steffen Ebdrup

Bestyrelsesformand for Formuepleje Holding A/S

Bestyrelsesformand Steffen Ebdrup er uddannet cand.jur fra Aarhus Universitet i 1979. Han har mere end 35 års erhvervserfaring som advokat og indehaver af Holst, Advokater, og har siden sin studietid været tilknyttet Aarhus Retshjælp, hvor han i dag er medlem af bestyrelsen. Han står sammen med sin kone bag opførslen af Strandhotellet Blokhus, der åbnede i juli 2017. Sideløbende sidder han i bestyrelsen for en lang række selskaber og fonde.

 Andreas Hommelhoff

Andreas Hommelhoff

Bestyrelsesmedlem i Formuepleje Holding A/S

Andreas Hommelhoff er uddannet cand.merc i Strategy, Organisation & Leadership på Handelshøjskolen i Aarhus i 2013 og har samme sted taget en bestyrelsesuddannelse. Han er forretningsudvikler i DOMIS, som udvikler, investerer og driver kvalitetsejendomme med hovedvægt på boliger. Andreas er også bestyrelsesmedlem i Pilgrim, NRGi og i EL:CON.

Jørgen Wisborg

Jørgen Wisborg

Bestyrelsesmedlem i Formuepleje Holding A/S

Jørgen Wisborg er født i 1962, er cand.merc. i afsætning og udenrigshandel fra Handelshøjskolen i Aarhus og har en managementuddannelse fra INSEAD. Han er administrerende direktør i energiselskabet OK. Sideløbende er han medlem af en række bestyrelser - blandt andet Kamstrup, Danoil, Schouw & Co og AP Pension.

Lene Espersen

Lene Espersen

Bestyrelsesmedlem i Formuepleje Holding A/S

Lene Espersen er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet i 1990, og har fra 1994 haft en lang politisk karriere i som folketingsmedlem for Det Konservative Folkeparti, hvor hun har fungeret som justitsminister, økonomi- og erhvervsminister og senest udenrigsminister. I dag er hun administrerende direktør for Danske Arkitektvirksomheder, og er sideløbende medlem af en række bestyrelser samt formand for Beskæftigelsesrådet og bestyrelsesformand for Aalborg Universitet.

Jesper Balser

Jesper Balser

Bestyrelsesmedlem i Formuepleje Holding A/S

Jesper er medstifter af flere virksomheder herunder Navision A/S og Wealth Management Fondsmæglerselskab A/S. Som investor har han ledelsesmæssig tilknytning til en række virksomheder i ind- og udland. Jesper har beskæftiget sig med strategi, international forretningsudvikling, markedsføring, ledelse, børsnoteringer, M&A samt bestyrelsesarbejde.

Preben Damgaard

Preben Damgaard

Bestyrelsesmedlem i Formuepleje Holding A/S

Preben var medstifter af Navision, der i 2002 var blevet en virksomhed med 1.200 kolleger og en årlig omsætning på 355 mio. USD og blev solgt til Microsoft for 1,45 mia. USD. Derudover er han Seed Investor samt bestyrelsesformand i Too Good To Go, Templafy og Dixa samt sidder i bestyrelsen i Saxo Bank, Fellowmind og AO Johansen. Samtidig er han stifter af Damgaard Company. Særlige kompetencer indenfor organisation, forretningsudvikling, strategi, ledelse, innovation, køb og salg af virksomheder og bestyrelsesarbejde i selskaber, hvori han har en væsentlig økonomisk investering. Han har tidligere haft bestyrelsesposter ved B&O, Rockwool, TDC og RKI.