Bestyrelsen for Formuepleje Holding A/S

Bestyrelsesmedlemmer i Formuepleje Holding A/S
 Steffen Ebdrup

Steffen Ebdrup

Bestyrelsesformand for Formuepleje Holding A/S

Bestyrelsesformand Steffen Ebdrup er uddannet cand.jur fra Aarhus Universitet i 1979. Han har mere end 35 års erhvervserfaring som advokat og indehaver af Holst, Advokater, og har siden sin studietid været tilknyttet Aarhus Retshjælp, hvor han i dag er medlem af bestyrelsen. Han står sammen med sin kone bag opførslen af Strandhotellet Blokhus, der åbnede i juli 2017. Sideløbende sidder han i bestyrelsen for en lang række selskaber og fonde.

 Andreas Hommelhoff

Andreas Hommelhoff

Bestyrelsesmedlem i Formuepleje Holding A/S

Andreas Hommelhoff er uddannet cand.merc i Strategy, Organisation & Leadership på Handelshøjskolen i Aarhus i 2013 og har samme sted taget en bestyrelsesuddannelse. Han er forretningsudvikler i DOMIS, som udvikler, investerer og driver kvalitetsejendomme med hovedvægt på boliger. Andreas er også bestyrelsesmedlem i Pilgrim, NRGi og i EL:CON.

Jørgen Wisborg

Jørgen Wisborg

Bestyrelsesmedlem i Formuepleje Holding A/S

Jørgen Wisborg er født i 1962, er cand.merc. i afsætning og udenrigshandel fra Handelshøjskolen i Aarhus og har en managementuddannelse fra INSEAD. Han er administrerende direktør i energiselskabet OK. Sideløbende er han medlem af en række bestyrelser - blandt andet Kamstrup, Danoil, Schouw & Co og AP Pension.

Søren Fryland Møller

Søren Fryland Møller

Bestyrelsesmedlem i Formuepleje Holding A/S

Søren Fryland Møller er uddannet cand.merc.fin fra Aarhus Universitet i 2009 og Executive MBA fra London Business School 2017, og har dertil bestyrelsesuddannelse fra INSEAD. Gennem sit professionelle virke har han siden 2009 beskæftiget sig med investering og finansiel risikovurdering, deriblandt ansvarlig for risikorådgivning af virksomhedskunder i Danske Bank. I dag er han bestyrelsesformand i det private investeringsselskab Insalvo ApS.

Lars Stigel

Lars Stigel

Bestyrelsesmedlem i Formuepleje Holding A/S

Lars Henning Stigel er uddannet historiker med en ph.d. i moderne dansk historie i 1981. Han har mere end 30 års erhvervserfaring – og har siden 1998 fungeret som direktør for investerings- og udviklingsselskabet CAPNOVA A/S, der investerer i innovative iværksætteres ideer. Sideløbende har han været medlem af en række bestyrelser, og er blandt andet bestyrelsesformand for sammenslutningen af innovationsmiljøer i Danmark, FOIN.

Lene Espersen

Lene Espersen

Bestyrelsesmedlem i Formuepleje Holding A/S

Lene Espersen er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet i 1990, og har fra 1994 haft en lang politisk karriere i som folketingsmedlem for Det Konservative Folkeparti, hvor hun har fungeret som justitsminister, økonomi- og erhvervsminister og senest udenrigsminister. I dag er hun administrerende direktør for Danske Arkitektvirksomheder, og er sideløbende medlem af en række bestyrelser samt formand for Beskæftigelsesrådet og bestyrelsesformand for Aalborg Universitet.