Spring til indhold

Senior Business Intelligence udvikler

I Formuepleje har du mulighed for at blive en del af en virksomhed i vækst, som har en strategisk målsætning om at mangedoble antallet af kunder på få år. Derfor har vi brug for endnu en dygtig kollega. Et af midlerne for at nå vores mål er nemlig et markant fokus på data og digitale kundeløsninger. Det er en spændende og udfordrende opgave, som skal løses i fællesskab med mange funktioner, og i denne stilling vil du sammen med resten af teamet spille en vigtig rolle i at realisere dette mål.

I Business Analytics bliver du en del af Formueplejes Marketing- og kommunikations-team. Vi bruger data til at lære vores kunder, vores marked og vores forretning bedre at kende. Vi har ansvar for at opsamle, tilrettelægge og analysere data om vores kunder og forretning via vores datawarehouse samt at udvikle modeller og algoritmer, der kan understøtte Formueplejes forretning. Desuden har vi ejerskabet over Formueplejes kundevendte systemer samt de systemer, der understøtter vores kunderådgivning, men disse systemer udvikles primært af eksterne parter.

Dine første arbejdsopgaver bliver sammen med det øvrige team blandt andet at bygge dashboards, der kan vise brugernes adfærd på Formueplejes hjemmeside og apps og at analysere effekten af vores marketingkampagner i 2022.

Vores primære arbejdsredskaber er R og SQL Server, men vi forventer i løbet af efteråret at føje PowerBI og en række af Microsofts øvrige, cloudbaserede værktøj til værktøjskassen. Desuden står vi med eksterne konsulenters hjælp bag Formueplejes Dynamics CRM-system, der både leverer data til vores analyser og en af de kanaler, der formidler vores analyseresultater og modeloutput.

Om dig

  • Du har flere års relevant erfaring.
  • Din uddannelsesbaggrund kan eksempelvis være en kandidat i matematikøkonomi, økonomi, datavidenskab eller lignende.
  • Fagligt bevæger du dig i krydsfeltet mellem økonomi, statistik og data.
  • Du trives godt, når du bruger din viden i sparring med kolleger, der har anden faglig baggrund end dig selv.
  • Du motiveres også af, at dit arbejde bruges til at forbedre både de forretningsmæssige resultater og kundens oplevelse.

For os er det vigtigt, at dit arbejde kan bruges til konkrete tiltag eller forbedringer i hele Formuepleje, men vi elsker gode idéer, og derfor har du som vores nye kollega rig mulighed for selv at præge de løsninger, du arbejder med.

Du bliver en del af en gruppe på 14 personer, som alle har kunderne i fokus og motivationen til at lykkes og skabe resultater. Dine tætteste kollegaer bliver Business Analytics-teamets data scientists og webudvikler, men du vil også få snitflader mod vores kommunikations- og marketingspecialister. Fælles for os alle er, at vi har store og ambitiøse mål, men vi er også drevet af at skabe en god og uformel stemning, hvor der er plads til både at have travlt og have det sjovt.

Søg jobbet

Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning og CV til bi@formuepleje.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Business Analytics Bjarke Christensen på 22 16 61 22.

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Mød os

Mød en rådgiver og hør, om vores løsninger er noget for dig. Deltag i et af vores mange intromøder, som afholdes over hele landet.

Book et intromøde

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op