Spring til indhold

Bliv Premium-kunde og stå stærkere

Når du har investeret for mere end 3 millioner i Formueplejes investeringsløsninger, bliver du Premium-kunde. Dermed træder du ind i et selskab af investorer, der nyder særlige privilegier og services.

Få personlig rådgivning

Personlig rådgivning

Få personlig rådgivning

Som Premium-kunde nyder du en lang række fordele. Det gælder først og fremmest, at du fra nu af har din egen personlige formuerådgiver og at du har mulighed for at modtage detaljeret rapportering om dine investeringer hvert kvartal.

Book et personligt møde

Adgang til Premium-app og eksklusive events

Du har også adgang til Formuepleje Premium-app'en, hvor du kan følge dine investeringer og få indblik gennem skræddersyede nyheder. Som Premium-kunde bliver du desuden inviteret til de mange eksklusive netværksarrangementer, der afvikles i løbet af året. Du kommer blandt andet med til særlige Formueplejedage, investeringsseminarer og kulturelle arrangementer.

De holder vejen fri for mig

Anne E. Lütken, tidligere direktør på Broholm Gods & Hestecenter. ,

Ekstra luksus på dine rejser

Som Premium-kunde er Formuepleje med, når du rejser. Dels med et gratis Eurocard, der giver dig fordele og fleksibilitet, når du betaler i udlandet, dels med et Priority Pass, der giver dig loungeadgang i mere end 1.200 lufthavne verden over.

 

Praktikophold til børn og unge

Har du børn eller unge under uddannelse? Som Premium-kunde har de mulighed for at komme på praktikophold hos Formuepleje, og din personlige rådgiver holder dig løbende orienteret om de aktuelle muligheder. 

Opnå flere fordele med Premium Elite

Når du har investeret for mere end 10 millioner i Formueplejes investeringsløsninger, er du omfattet af vores udvidede VIP-service, Premium Elite. Her får du adgang til en fuld rådgivningspakke, der blandet andet består af en årlig formueanalyse, en Senior Wealth Plan og en gratis LEI-kode, der administreres af Formuepleje. Vi betaler derudover din revisors honorar for deltagelse på rådgivningsmøder, og du inviteres til investeringsfaglige netværksmøder med andre Premium Elite-kunder. Som Premium-kunde vil du desuden blive tilbudt services relateret til helbred i form af rådgivning eller undersøgelser, og dine børn vil være særligt prioriterede i vores praktiktilbud til børn og børnebørn.

 

Er du allerede Premium-kunde?

Er du allerede Premium-kunde?

Log ind, hvis du allerede er Premium-kunde og få adgang til vores Premium univers.

Log ind

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Mød os

Mød en rådgiver og hør, om vores løsninger er noget for dig. Deltag i et af vores mange intromøder, som afholdes over hele landet.

Book et intromøde

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Relateret indhold

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Bliv kunde i Formuepleje

Kundeportræt

Bliv kunde i Formuepleje

Læs om Hanne, der brænder for sit arbejde, sin fabrik, sine medarbejdere og sin familie. Men hendes investeringer har hun overladt til Formuepleje.
Læs kundeportrættet