Spring til indhold

Morningstar copyrights

Copyright Information

Ophavsret og andre immaterielle rettigheder til materiale (herunder tekst, fotos, andre billeder og lyd) på hjemmesiden ejes af Morningstar eller er givet i licens til Morningstar af ejeren eller ejerne af de pågældende rettigheder med henblik på, at Morningstar anvender dem på hjemmesiden.

Brugeren har kun ret til at bruge hjemmesiden og materiale på hjemmesiden i overensstemmelse med disse betingelser. Hjemmesiden indeholder varemærker, herunder Morningstars navn og logo samt mærkerne "Selector", "QuickTake" og "Morningstar Rating". Alle varemærker på hjemmesiden tilhører Morningstar eller er givet i licens til Morningstar af ejeren eller ejerne af de pågældende mærker med henblik på, at Morningstar anvender dem på hjemmesiden. Det er ikke tilladt for brugeren at kopiere eller på anden måde benytte disse varemærker, medmindre der er overensstemmelse med copyright-betingelserne.

Morningstar indeholder opgørelser og statistikker, der er opnået fra kilder, der menes at være pålidelige, men som ikke garanterer en fuldstændig korrekthed. Henvisninger til eventuelle værdipapirer udgør hverken et tilbud om at købe eller sælge dem. De seneste resultater fra investeringsforeninger, aktier eller investeringsstrategier kan ikke garantere fremtidige præstationer.

Hverken Morningstar eller deres informationsudbydere kan garantere nøjagtighed, fuldstændighed, aktualitet eller korrekt rækkefølge af nogen af informationerne på hjemmesiden, inklusiv, men ikke begrænset til, oplysninger stammende fra Morningstar, godkendt af Morningstar fra deres informationsudbydere eller indsamlet af Morningstar fra offentligt tilgængelige kilder. Der kan være forsinkelser, udeladelser eller unøjagtigheder i oplysningerne.

HVERKEN MORNINGSTAR INC. ELLER DERES INFORMATIONSUDBYDERE GIVER NOGEN FORM FOR UDSAGN OM EGNETHEDEN AF INFORMATIONERNE, SOFTEWAREN, PRODUKTERNE OG TJENESTEYDELSERNE LEVERET AF MORNINGSTAR. ALLE INFORMATIONER, SOFTWARE, PRODUKTER OG TJENESTEYDELSER ER LEVERET "SOM DE ER" UDEN GARANTI AF NOGEN ART.

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Mød os

Mød en rådgiver og hør, om vores løsninger er noget for dig. Deltag i et af vores mange intromøder, som afholdes over hele landet.

Book et intromøde

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op