Formuepleje webinarer og videoer

Her vil du løbende finde nye webinarer og videoer fra Formuepleje.

Nedenfor kan du se eller gense indlæg fra vores seneste Formueplejedag.

 

FORMUEPLEJES KONTRAKT MED KUNDERNE
ved Niels B. Thuesen, adm. direktør

Formueplejes adm. direktør Niels B. Thuesen fortæller i dette indslag om, hvad kunderne skal forvente af Formuepleje og vores investeringsløsninger.

 

 

 

FORMUEPLEJE OG CORONAKRISEN
ved Søren Astrup, direktør

Søren Astrup, direktør i Formuepleje, går i dybden med, hvordan Formueplejes styrer porteføljen i en tid, hvor der er høj sø på de finansielle markeder.

 

 

 

 

DE 10 DOMINERENDE TEMAER I 20’ERNE
ved Henrik Franck, investeringsdirektør og Helle Snedker, kundedirektør  

Kundedirektør Helle Snedker og investeringsdirektør Henrik Franck har sat hinanden stævne i dette indslag, som handler om, hvordan coronakrisen har rykket mange af de dominerende temaer frem på agendaen. Aktiechef Otto Friedrichsen dukker også op i indslaget og fortæller om de aktier, som Formuepleje har valgt til i den nye situation.

 

RÅDGIVNING I EN CORONATID
ved Henry Høeg, direktør

Direktør Henry Høeg fortæller, hvordan Formuepleje griber rådgivningen an i en tid som denne. Nogle kunder har mange års historik med Formuepleje og ved, at markederne kan svinge. Andre er måske kommet ind for 1-2 år siden og har et andet rådgivningsbehov. Bundlinjen er, at Formueplejes rådgivere er der for både nye og gamle kunder.


 

PANELDEBAT FRA FORMUEPLEJEDAGEN

Medlemmer af Formueplejes investeringskomite adm. direktør Niels B. Thuesen, Søren Astrup, direktør i Formuepleje og Henrik Franck, investeringsdirektør svarer her på spørgsmål fra Formueplejes kunder i forbindelse med afviklingen af Formueplejedagen.