Spring til indhold

Arrangement for virksomheder og netværk

Fyraftensmøde: Godt i gang med investering

Det bedste tidspunkt at plante et træ på var for tyve år siden. Det næstbedste tidspunkt er nu. Sådan – frit oversat – lyder et gammelt kinesisk ordsprog.

Det samme gælder faktisk for investering. Det vigtigste er at komme i gang. Det ved de fleste af os også godt – og de senere år har flere og flere danskere da også taget hul på livet som investorer.

Det er godt. At investere er den bedste metode til at få opsparingen til at vokse.

Men mange er fortsat i tvivl om, hvordan man griber det an, når først man har taget beslutningen om at begive sig ind på de finansielle markeder. Hvad gør man helt konkret? Hvordan foretaget man sin første handel? Og hvordan bør ens investeringsstrategi se ud?

Det er helt forståeligt, at det kan virke en smule kompliceret og uoverskueligt at komme i gang.

Men det behøver det faktisk ikke at være. På kun én time kan du og dine kollegaer blive klædt på til at komme i gang med at investere.

I dette inspirations- eller fyraftensmøde starter vi nemlig helt fra bunden og klæder dig og dine kolleger på med alt det, du skal vide, så du bliver klar til at foretage din første investering. Det er lavpraktisk og konkret – og alle spørgsmål er velkomne.

Arrangementet er et tilbud til jeres virksomhed, som kan klæde jeres medarbejdere bedre på til at varetage deres privatøkonomi. Samtidig er det vores erfaring, at arrangementet fungerer rigtig godt til at styrke sammenholdet og de sociale relationer på arbejdspladsen.

Arrangementet er gratis, varer ca. en time og Formuepleje sponsorerer naturligvis gerne forplejning og drikkevarer.

Er det noget for dig og dine kolleger?

Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere om mulighederne for at arrangere et foredrag med Formuepleje, er du velkommen til at kontakte os på sekretariat@formuepleje.dk.

Du kan også udfylde formularen nedenfor. Så kontakter vi dig til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Formuepleje registrerer og behandler mine persondata, som jeg har angivet i denne formular. Læs mere i Formueplejes Privatlivspolitik.

Derfor skal du vælge Formuepleje

Investeringsløsninger for alle

Investeringsløsninger for alle

Hos Formuepleje har vi passet investeringer siden 1986. Vi investerer selv i de samme løsninger og på samme betingelser som vores kunder. Dermed investerer vi ikke blot for dem, men også sammen med dem.
Læs mere om Formuepleje
Specialister i langsigtet opsparing

Specialister i langsigtet opsparing

Hos Formuepleje stræber vi efter at bevare og øge værdien af vores kunders opsparinger over tid. Det understøtter vores investeringskoncept, som vi løbende har justeret og forbedret gennem de sidste 30 år.
Læs om vores investeringskoncept
Mød vores investorer

Mød vores investorer

I Formuepleje har vi investeringsløsninger for alle. Her kan du møde nogle af vores investorer og høre mere om, hvorfor de har valgt at investere i vores løsninger.
Læs vores kundeportrætter

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op