Better World Global Opportunities

Better World Global Opportunities er en akkumulerende investeringsforening, der har eksisteret siden sensommeren 2019. Afdelingen investerer på tværs af sektorer i globale børsnoterede selskaber med bæredygtige konkurrencefordele for at opnå et langsigtet afkast. Afdelingen har til formål at investere i selskaber, som leverer konsistente afkast, som demonstrerer over-gennemsnitlige frie cash flow med stor forudsigelighed, og hvor selskabets langsigtede muligheder ikke nødvendigvis afspejles i dagskursen. Afdelingens investeringsproces har stærkt fokus på overgangen til en mere bæredygtig global økonomi, hvor der tages højde for både risici og muligheder.

Læs mere om klassifikation af Afdeling Better World Global Opportunities

Risiko og investeringshorisont

Better World Global Opportunities har høj risiko og er velegnet til langsigtede investorer med en en investeringshorisont på mindst 5 år og gerne længere.

Rådgivning

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, gør vi det altid ud fra dine præmisser. Vi kigger på dine individuelle behov og ønsker om forventet afkast, risiko og investeringshorisont, inden vi giver dig vores bud på, hvordan du optimerer din økonomi og får mest muligt ud af din formue. I rådgivningen spørger vi også ind til dine præferencer i forhold til ansvarlig investering og bæredygtighed. Vi kommer i vores investeringsrådgivning hele vejen rundt om din økonomi.

Vil du vide mere om, hvordan vi giver dig den bedste formue- og investeringsrådgivning, er du velkommen til at kontakte en rådgiver på telefon 87 46 49 00. Mød Formueplejes rådgiverteam.

Er du tilmeldt Formueplejes nyhedsbrev?

 

Bestil intropakke

Har du lyst til at vide mere om Formuepleje og vores særlige investeringskoncept, kan du bestille en uforpligtende intropakke. Pakken består blandt andet af vores brochure, den seneste udgave af Magasinet FORMUE og en invitation til kommende arrangementer.

Bestil intropakke nu