Vores ejendomsfonde

Ny standard for ejendomsinvesteringer

Vores ejendomsfonde

I efteråret 2017 udvidede Formuepleje produktpaletten og gik ind i ejendomsmarkedet. I løbet af kort tid blev der rejst 125 millioner kroner til den første ejendomsfond, Formuepleje Ejendomme 1, og i juni 2018 blev den anden fond Formuepleje Ejendomme 2 fuldtegnet med 180 millioner.

Formuepleje Ejendomme 1’s første ejendomskøb ligger i Valby og snart kan vi offentliggøre købet af den næste ejendom, som ligger i Aarhus - i tråd med konceptet om at investere i sikre ejendomme med god beliggenhed i landets største byer.

Se videoen, hvor ejendomsdirektør Lars-Erik Larsen besøger den investeringsejendom i Valby, som er købt af Formueplejes første ejendomsfond. Samtidig fortæller han hvilke værdier og muligheder, der ligger bag Formueplejes tilgang til investering i ejendomme.

Næste ejendomsfond

Det er i øjeblikket ikke muligt at investere i Formueplejes ejendomsfonde, da begge fonde er fuldtegnede. Vi forventer at lancere endnu en ejendomsfond i efteråret 2018. Hvis du vil være en af de første, som hører, hvornår det sker, så udfyld denne formular. 

Få besked omkring Formuepleje Ejendomme og kommende fonde.

Har du spørgsmål?

 

Jeanett Vestergaard Mikkelsen

Senior formuerådgiver

Telefon: 87 46 49 00
E-mail: info@formuepleje.dk