Spring til indhold

Ejendomme i Formuepleje Ejendomme 1

Her finder du overblik over de ejendomme, Formueplejes første ejendomsfond investerer i.

Montagehallen i Valby

I det nye område Valby Maskinfabrik har Formuepleje købt sin første ejendom, kaldet Montagehallen. Ejendommen blev tidligere brugt til forarbejdning af stål og jern og er nu renoveret med respekt for bygningens bevaringsværdige træk, hvilket blandt andet betyder, at det karakteristiske stålgitter på facaden er bibeholdt. Ejendommen indeholder 66 boliger på mellem 73 og 137 kvm – alle med altan. Beboerne er en sund sammensætning af par, familier og studerende.

Finderupparken i Aarhus

Finderupvej 1-9 er tegnet af arkitekten C. F. Møller, og ejendommen blev opført som ejerlejligheder i 2007-2009. Den købte ejendom består af 77 beboelseslejligheder, to erhvervslejligheder samt en parkeringskælder. Ejendommen er beliggende centralt i Aarhus med dagligvareindkøb ved ejendommen og kort cykelafstand til Aarhus Universitet og andre uddannelsesinstitutioner. Området har de seneste 10-15 år udviklet sig fra erhverv til et udpræget beboelsesområde.

Marstrandsgade i Aarhus

Marstrandsgade 24 er en velholdt småhusejendom med delevenlige 2-3 værelses lejligheder med en bred målgruppe. Ejendommen er en del af en ældre karré og er charmerende med et hyggeligt gårdmiljø, fælles kælder med vaskeri, opbevaring og plads til cykler.

Beliggenheden er centralt i roligt kvarter ved Godsbanearealerne og Aarhus Å samt tæt på AROS og Musikhuset. Der er kort afstand til uddannelsesinstitutioner og gåafstand til alle midtbyens faciliteter.

Materiale om Formuepleje Ejendomme 1

Ejendomme i Formuepleje Ejendomme 2

Her finder du overblik over de ejendomme, Formueplejes anden ejendomsfond investerer i.

Emiliedalen i Skåde Bakker

Det første ejendomskøb i Formueplejes anden ejendomsfond er Emiliedalen, der består af 24 rækkehuse ud af en samlet bebyggelse på i alt 157 boliger ved Skåde Bakker lidt uden for Aarhus centrum. Ejendommen blev overtaget med virkning fra den 1. oktober 2018.

Emiliedalen ligger i et attraktivt område i Højbjerg ca. 5 km fra det centrale Aarhus tæt på både skov og strand. Området har sit helt eget særpræg med skrænter, sø og mange træer grundet den tidligere anvendelse af Emiliedal Teglværk i perioden 1921-1967, som i dag danner rammen om en spændende bydel med de karakteristiske hvide bygninger.

Ejendommens 24 rækkehuse er bygget i to etager med en spændende indretning og godt lysindfald. Rækkehusene har fire værelser og åbent køkken til stuen. Der er både for- og baghave samt parkering ved indgangen.

Sigurdsgade på Nørrebro

Andet ejendomskøb til Formuepleje Ejendomme 2 er ejendommen på Sigurdsgade 27 og 31 i København N, der omfatter 2 selvstændige bygninger med i alt 85 stk. ejerlejligheder.

Hver bygning er opført i 5 etager, begge med fuld kælder. Sigurdsgade 27 indeholder 8 ejerlejligheder på hver etage, og Sigurdsgade 31 indeholder 9 ejerlejligheder på hver etage. Boligerne er på cirka 31 kvadratmeter og er alle indrettet ens med eget køkken samt bad.

Hver bygning har udvendigt trappetårn med elevator. Der er fælles vaskeri og fællesrum med køkken og toilet.

​​​​​​​Boligerne ligger på det ydre Nørrebro, grænsende op til Østerbro og Nordvest. Placeringen er rigtig god i forhold til uddannelsesinstitutioner og tæt ved ligger Skjolds Plads Metrostation, mens der er let tilgang til bustransport og Nørrebro S-togstation​​​​​​​.

Kirkegårdsvej i Aarhus

Ejendommen Kirkegårdsvej 8-10 i Aarhus C er opført i 2007 – opdelt i 104 ejerlejligheder med tilhørende parkeringskælder. Lejlighederne er primært 2-værelses og få 1-værelses på 44-70 kvm, og til de fleste lejligheder er tilknyttet større altan. Beliggenheden er i tilknytning til Øgadekvarteret og Latinerkvarteret med indkøb, specialbutikker, spisesteder i de hyggelige gader, og med kort afstand til Aarhus Universitet. Målgruppen er par, enlige og studerende. 

Vestergade i Aarhus

Ejendommen Vestergade 73 ligger centralt i hjertet af Aarhus med lokale cafeer og restauranter samt lækre specialbutikker, og få meter fra ejendommen ligger den fritlagte Aarhus Å, hvor grønne arealer kan nydes i samhørighed med byens puls. Byens uddannelsesinstitutioner ligger i kort cykelafstand fra ejendommen. Ejendommen er foruden 5 parkeringspladser opdelt i 30 ejerlejligheder, indrettet som en enkelt 1-værelses foruden 2-værelses på 38-81 kvm. En ejendom der primært tiltrækker de studerende, unge par og enlige.

Møllehaven i Skødstrup-Løgten

Den købte ejendom er fordelt på 21 rækkehuse i Møllehaven på Grenåvej 795-797S med et flot udtryk med sine hvide facader og kontrastfyldte, mørke vinduer. Både ude og inde har arkitekten arbejdet i morderne og rene udtryk, og med velindrettede grundplan. Rækkehusene er i 2 plan på 111-120 kvm. Beliggende i Skødstrup-Løgten – den nordlige del af Aarhus, der har befolkningstilvækst grundet den korte afstand til Aarhus Centrum, få minutter til motorvejen og ikke mindst til den nyetablerede Letbane, der gør at det er muligt at pendle til og fra Aarhus C. Rækkehusene er populære for børnefamilier, par og enlige med børn.

Honningvænget og Pollenvænget i Tilst

Ejendommen ligger på Honningvænget 3-5 og Pollenvænget 20-22 i Tilst vest for Aarhus og er opført i 2019. Den består af 2 bygninger med 53 stk. boliger og er en del af en karré bestående af 5 bygninger med fællesområde, grønt miljø i midten og parkering ved karréen.

Lejlighedstyperne består af 2 og 3-værelses lejligheder, som henvender sig til unge par, studerende, enlige og seniorer. Boligerne er gennemlyste og indrettet i tidløse og lyse materialer – med hvide Invita-elementer i køkken og badeværelse, parketgulve i opholdsrum samt klinkebelagte badeværelser med egen kombineret vaske-/tørretumbler.

Hundige Strandvej i Hundige

Ejendommen er opført i 2020. Opdelt i ejerlejligheder med 22 stk. beboelsesenheder fra 94–125 m2 i ét plan – enten med privat, sydvendt terrasse eller 2 stk. altaner – en til hver side af boligerne og 1,5 parkeringsplads pr. bolig. Disse kvaliteter efterspørges af de unge par/familier og ”det grå guld”.

Ejendommen er tegnet i en moderne og enkelt streg, hvor hver kvadratmeter er maksimalt udnyttet. Materialevalget er gennemtænkt og harmonisk, så bebyggelsen fremstår smuk, tidløs og velholdt i mange år. De store vinduespartier i alle boligerne og ovenlys i 1. sals boligerne lukker lyset ind og styrker rumoplevelsen. Fra 1. salen er der havkig.

Interessant beliggenhed med gåafstand til badestrand og indkøb/Rema1000 vis a vis med restauranter og specialbutikker rundt omkring adressen.

Ejendomme i Formuepleje Ejendomme 3

Her finder du overblik over de ejendomme, Formueplejes tredje ejendomsfond investerer i.

Nordre Fasanvej 176 på Frederiksberg

Ejendommen, som ligger på Nordre Fasanvej 176, 2000 Frederiksberg, er nyopført og består af 75 ungdomsboliger (1-værelses-ejerlejligheder) samt parkeringsdæk med 13 parkeringspladser. Alle boligerne er udlejet. Bygningen er opført i røde sten, og der er adgang til lejlighederne via svalegange fra trappetårne samt elevatorer. Der etableres udendørs cykelpladser, cykelparkering på parkeringsdæk, fælles baggård, fælles terrasse på 2. sal samt ca. 480 kvm. tagterrasse med vindafskærmning på toppen af bygningen. Der er fælles vaskeri i kælderen foruden depotrum og fælles lokale.

Pollenvænget i Tilst

Ejendommen ligger på Pollenvænget 4-18 i Tilst vest for Aarhus og er opført i 2019. Den består af 3 bygninger med 45 stk. ejerlejligheder, der er en del af en karré bestående af 5 bygninger med fællesområde, grønt miljø i midten og parkering ved karréen. 

Lejlighedstyperne består af 2 og 3-værelses lejligheder, samt 4 stk. 2-plans lejligheder, som henvender sig til unge par, studerende, enlige og seniorer. Boligerne er gennemlyste og indrettet i tidløse og lyse materialer – med hvide Invita-elementer i køkken og badeværelse, parketgulve i opholdsrum samt klinkebelagte badeværelser med egen kombineret vaske-/tørretumbler. Der er private terrasser med have til stuelejligheder og altaner eller franske altaner til de øvrige lejligheder.

Boligerne er udlejet, og ejendommen er i drift.

Robert Jacobsens Vej i København S

Med dette ejendomskøb lukkes fonden. Ejendommen består af to bygningsdele - en 11-etagers bygning vendt mod Robert Jacobsens Vej og et såkaldt 8-etagers gårdhus beliggende vinkelret på frontbygningen.

Ejendommen indeholder 107 stk. lejligheder, opdelt i ejerlejligheder, og som primært er små effektive enheder under 70 kvm. Herudover 20 enheder mellem 70 og 90 kvm og 13 enheder over 90 kvm. Ejendommen er markant, da forhuset er to etager højere end naboområdets bygninger.

Bygningen er opført i 2017 i en mørk murstenskonstruktion og alle lejlighederne fra 2. etage har private balkoner i glas, som giver bygningen et arkitektonisk særpræg. Lejlighederne har optimal tilstrømning af lys og spektakulær udsigt. Lejlighederne henvender sig primært til unge par og studerende, som deler lejlighederne. Der er kun få hundrede meter til Metro Stationen og til parkeringsmulighed i et parkeringshus i naboejendommen.

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Mød os

Mød en rådgiver og hør, om vores løsninger er noget for dig. Deltag i et af vores mange intromøder, som afholdes over hele landet.

Book et intromøde

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op