Vores ejendomsfonde

Ny standard for ejendomsinvesteringer

Vores ejendomsfonde

På denne side kan du læse mere om Formueplejes ejendomsfonde og de ejendomme, der indgår i porteføljerne. Formuepleje Ejendomme 4 forventes lanceret i slutningen af 2019.

Nyheder om Formuepleje Ejendomme

Næste ejendomsfond

Det er i øjeblikket ikke muligt at investere i Formueplejes ejendomsfonde, da alle fonde er fuldtegnede. Vi forventer at lancere endnu en ejendomsfond ultimo 2019. Hvis du vil være en af de første, som hører, hvornår det sker, så udfyld denne formular. 

Få besked omkring Formuepleje Ejendomme og kommende fonde.

Formuepleje Ejendomme 1:
Ejendomsinvesteringer

Her finder du overblik over de ejendomme, Formueplejes første ejendomsfond investerer i.

 

Montagehallen i Valby

I det nye område Valby Maskinfabrik har Formuepleje købt sin første ejendom, kaldet Montagehallen. Ejendommen blev tidligere brugt til forarbejdning af stål og jern og er nu renoveret med respekt for bygningens bevaringsværdige træk, hvilket blandt andet betyder, at det karakteristiske stålgitter på facaden er bibeholdt. Ejendommen indeholder 66 boliger på mellem 73 og 137 kvm – alle med altan. Beboerne er en sund sammensætning af par, familier og studerende.

Finderupparken i Aarhus

Finderupvej 1-9 er tegnet af arkitekten C. F. Møller, og ejendommen blev opført som ejerlejligheder i 2007-2009. Den købte ejendom består af 77 beboelseslejligheder, to erhvervslejligheder samt en parkeringskælder. Ejendommen er beliggende centralt i Aarhus med dagligvareindkøb ved ejendommen og kort cykelafstand til Aarhus Universitet og andre uddannelsesinstitutioner. Området har de seneste 10-15 år udviklet sig fra erhverv til et udpræget beboelsesområde.

Marstrandsgade i Aarhus

Marstrandsgade 24 er en velholdt småhusejendom med delevenlige 2-3 værelses lejligheder med en bred målgruppe. Ejendommen er en del af en del af en ældre karré og er charmerende med et hyggeligt gårdmiljø, fælles kælder med vaskeri, opbevaring og plads til cykler.

Beliggenheden er centralt i roligt kvarter ved Godsbanearealerne og Aarhus Å samt tæt på AROS og Musikhuset. Der er kort afstand til uddannelsesinstitutioner og gåafstand til alle midtbyens faciliteter.

Materiale om Formuepleje Ejendomme 1

Formuepleje Ejendomme 2:
Ejendomsinvesteringer

Her finder du overblik over de ejendomme, Formueplejes anden ejendomsfond investerer i.

 

Emiliedalen i Skåde Bakker

Det første ejendomskøb i Formueplejes anden ejendomsfond er Emiliedalen, der består af 24 rækkehuse ud af en samlet bebyggelse på i alt 157 boliger ved Skåde Bakker lidt uden for Aarhus centrum. Ejendommen blev overtaget med virkning fra den 1. oktober 2018.

Emiliedalen ligger i et attraktivt område i Højbjerg ca. 5 km fra det centrale Aarhus tæt på både skov og strand. Området har sit helt eget særpræg med skrænter, sø og mange træer grundet den tidligere anvendelse af Emiliedal Teglværk i perioden 1921-1967, som i dag danner rammen om en spændende bydel med de karakteristiske hvide bygninger.

Ejendommens 24 rækkehuse er bygget i to etager med en spændende indretning og godt lysindfald. Rækkehusene har fire værelser og åbent køkken til stuen. Der er både for- og baghave samt parkering ved indgangen.

Sigurdsgade på Nørrebro

Andet ejendomskøb til Formuepleje Ejendomme 2 er ejendommen på Sigurdsgade 27 og 31 i København N, som er under opførelse og kommer til at bestå af to selvstændige bygninger med i alt 85 ungdomsboliger. Byggeriet ventes færdigopført og udlejet ultimo 2019, hvorefter Formuepleje Ejendomme 2 overtager ejendommen.

I landets store uddannelsesbyer er der stor efterspørgsel efter studieboliger, og dermed rammer de 85 ungdomsboliger et aktuelt behov. Boligerne bliver alle ens i størrelse og indretning, de får alle eget køkken og bad og opfylder dermed betingelserne for, at beboerne kan opnå boligsikring.

​​​​​​​Boligerne ligger på det ydre Nørrebro, grænsende op til Østerbro og Nordvest. Placeringen er rigtig god i forhold til uddannelsesinstitutioner og Skjolds Plads Haraldsgade og Vibenhus metrostation, der åbner i 2019.

Kirkegårdsvej i Aarhus

Ejendommen Kirkegårdsvej 8-10 i Aarhus C er opført i 2007 – opdelt i 104 ejerlejligheder med tilhørende parkeringskælder. Lejlighederne er primært 2-værelses og få 1-værelses på 44-70 kvm, og til de fleste lejligheder er tilknyttet større altan. Beliggenheden er i tilknytning til Øgadekvarteret og Latinerkvarteret med indkøb, specialbutikker, spisesteder i de hyggelige gader, og med kort afstand til Aarhus Universitet. Målgruppen er par, enlige og studerende. 

Vestergade i Aarhus

Ejendommen Vestergade 73 ligger centralt i hjertet af Aarhus med lokale cafeer og restauranter samt lækre specialbutikker, og få meter fra ejendommen ligger den fritlagte Aarhus Å, hvor grønne arealer kan nydes i samhørighed med byens puls. Byens uddannelsesinstitutioner ligger i kort cykelafstand fra ejendommen. Ejendommen er foruden 5 parkeringspladser opdelt i 30 ejerlejligheder, indrettet som en enkelt 1-værelses foruden 2-værelses på 38-81 kvm. En ejendom der primært tiltrækker de studerende, unge par og enlige.

Møllehaven i Skødstrup-Løgten

Den købte ejendom er fordelt på 21 rækkehuse i Møllehaven på Grenåvej 795-797S med et flot udtryk med sine hvide facader og kontrastfyldte, mørke vinduer. Både ude og inde har arkitekten arbejdet i morderne og rene udtryk, og med velindrettede grundplan. Rækkehusene er i 2 plan på 111-120 kvm. Beliggende i Skødstrup-Løgten – den nordlige del af Aarhus, der har befolkningstilvækst grundet den korte afstand til Aarhus Centrum, få minutter til motorvejen og ikke mindst til den nyetablerede Letbane, der gør at det er muligt at pendle til og fra Aarhus C. Rækkehusene er populære for børnefamilier, par og enlige med børn.

Formuepleje Ejendomme 3:
Ejendomsinvesteringer

Her finder du overblik over de ejendomme, Formueplejes tredje ejendomsfond investerer i.

 

Nordre Fasanvej 176 på Frederiksberg

Ejendommen, som ligger på Nordre Fasanvej 176, 2000 Frederiksberg, er nyopført og består af 75 ungdomsboliger (1-værelses-ejerlejligheder) samt parkeringsdæk med 13 parkeringspladser. Alle boligerne er udlejet. Bygningen er opført i røde sten, og der er adgang til lejlighederne via svalegange fra trappetårne samt elevatorer. Der etableres udendørs cykelpladser, cykelparkering på parkeringsdæk, fælles baggård, fælles terrasse på 2. sal samt ca. 480 kvm. tagterrasse med vindafskærmning på toppen af bygningen. Der er fælles vaskeri i kælderen foruden depotrum og fælles lokale.

Materiale om Formuepleje Ejendomme 3