Vores ejendomsfonde

Ny standard for ejendomsinvesteringer

 

Interesseret i ejendomsinvestering?

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for investering i Formuepleje Ejendomme, eller ønsker du at blive orienteret, når der er nyt i relation til Formuepleje Ejendomme, kan du kontakte os på 87 46 49 00 eller info@formuepleje.dk

Formuepleje Ejendomme 1:
Ejendomsinvesteringer

Her finder du overblik over de ejendomme, Formueplejes første ejendomsfond investerer i.

 


Montagehallen i Valby

I det nye område Valby Maskinfabrik har Formuepleje købt sin første ejendom, kaldet Montagehallen. Ejendommen blev tidligere brugt til forarbejdning af stål og jern og er nu renoveret med respekt for bygningens bevaringsværdige træk, hvilket blandt andet betyder, at det karakteristiske stålgitter på facaden er bibeholdt. Ejendommen indeholder 66 boliger på mellem 73 og 137 kvm – alle med altan. Beboerne er en sund sammensætning af par, familier og studerende.


Finderupparken i Aarhus

Finderupvej 1-9 er tegnet af arkitekten C. F. Møller, og ejendommen blev opført som ejerlejligheder i 2007-2009. Den købte ejendom består af 77 beboelseslejligheder, to erhvervslejligheder samt en parkeringskælder. Ejendommen er beliggende centralt i Aarhus med dagligvareindkøb ved ejendommen og kort cykelafstand til Aarhus Universitet og andre uddannelsesinstitutioner. Området har de seneste 10-15 år udviklet sig fra erhverv til et udpræget beboelsesområde.


Marstrandsgade i Aarhus

Marstrandsgade 24 er en velholdt småhusejendom med delevenlige 2-3 værelses lejligheder med en bred målgruppe. Ejendommen er en del af en del af en ældre karré og er charmerende med et hyggeligt gårdmiljø, fælles kælder med vaskeri, opbevaring og plads til cykler.

Beliggenheden er centralt i roligt kvarter ved Godsbanearealerne og Aarhus Å samt tæt på AROS og Musikhuset. Der er kort afstand til uddannelsesinstitutioner og gåafstand til alle midtbyens faciliteter.


Materiale om Formuepleje Ejendomme 1

Formuepleje Ejendomme 2:
Ejendomsinvesteringer

Her finder du overblik over de ejendomme, Formueplejes anden ejendomsfond investerer i.

 


Emiliedalen i Skåde Bakker

Det første ejendomskøb i Formueplejes anden ejendomsfond er Emiliedalen, der består af 24 rækkehuse ud af en samlet bebyggelse på i alt 157 boliger ved Skåde Bakker lidt uden for Aarhus centrum. Ejendommen blev overtaget med virkning fra den 1. oktober 2018.

Emiliedalen ligger i et attraktivt område i Højbjerg ca. 5 km fra det centrale Aarhus tæt på både skov og strand. Området har sit helt eget særpræg med skrænter, sø og mange træer grundet den tidligere anvendelse af Emiliedal Teglværk i perioden 1921-1967, som i dag danner rammen om en spændende bydel med de karakteristiske hvide bygninger.

Ejendommens 24 rækkehuse er bygget i to etager med en spændende indretning og godt lysindfald. Rækkehusene har fire værelser og åbent køkken til stuen. Der er både for- og baghave samt parkering ved indgangen.


Sigurdsgade på Nørrebro

Andet ejendomskøb til Formuepleje Ejendomme 2 er ejendommen på Sigurdsgade 27 og 31 i København N, der omfatter 2 selvstændige bygninger med i alt 85 stk. ejerlejligheder.

Hver bygning er opført i 5 etager, begge med fuld kælder. Sigurdsgade 27 indeholder 8 ejerlejligheder på hver etage, og Sigurdsgade 31 indeholder 9 ejerlejligheder på hver etage. Boligerne er på cirka 31 kvadratmeter og er alle indrettet ens med eget køkken samt bad.

Hver bygning har udvendigt trappetårn med elevator. Der er fælles vaskeri og fællesrum med køkken og toilet.

​​​​​​​Boligerne ligger på det ydre Nørrebro, grænsende op til Østerbro og Nordvest. Placeringen er rigtig god i forhold til uddannelsesinstitutioner og tæt ved ligger Skjolds Plads Metrostation, mens der er let tilgang til bustransport og Nørrebro S-togstation​​​​​​​.

 


Kirkegårdsvej i Aarhus

Ejendommen Kirkegårdsvej 8-10 i Aarhus C er opført i 2007 – opdelt i 104 ejerlejligheder med tilhørende parkeringskælder. Lejlighederne er primært 2-værelses og få 1-værelses på 44-70 kvm, og til de fleste lejligheder er tilknyttet større altan. Beliggenheden er i tilknytning til Øgadekvarteret og Latinerkvarteret med indkøb, specialbutikker, spisesteder i de hyggelige gader, og med kort afstand til Aarhus Universitet. Målgruppen er par, enlige og studerende. 


Vestergade i Aarhus

Ejendommen Vestergade 73 ligger centralt i hjertet af Aarhus med lokale cafeer og restauranter samt lækre specialbutikker, og få meter fra ejendommen ligger den fritlagte Aarhus Å, hvor grønne arealer kan nydes i samhørighed med byens puls. Byens uddannelsesinstitutioner ligger i kort cykelafstand fra ejendommen. Ejendommen er foruden 5 parkeringspladser opdelt i 30 ejerlejligheder, indrettet som en enkelt 1-værelses foruden 2-værelses på 38-81 kvm. En ejendom der primært tiltrækker de studerende, unge par og enlige.


Møllehaven i Skødstrup-Løgten

Den købte ejendom er fordelt på 21 rækkehuse i Møllehaven på Grenåvej 795-797S med et flot udtryk med sine hvide facader og kontrastfyldte, mørke vinduer. Både ude og inde har arkitekten arbejdet i morderne og rene udtryk, og med velindrettede grundplan. Rækkehusene er i 2 plan på 111-120 kvm. Beliggende i Skødstrup-Løgten – den nordlige del af Aarhus, der har befolkningstilvækst grundet den korte afstand til Aarhus Centrum, få minutter til motorvejen og ikke mindst til den nyetablerede Letbane, der gør at det er muligt at pendle til og fra Aarhus C. Rækkehusene er populære for børnefamilier, par og enlige med børn.


Blomsterhaven i Tilst

Ejendommen ligger på Honningvænget 3-5 og Pollenvænget 20-22 i Tilst vest for Aarhus og er opført i 2019. Den består af 2 bygninger med 53 stk. boliger og er en del af en karré bestående af 5 bygninger med fællesområde, grønt miljø i midten og parkering ved karréen.

Lejlighedstyperne består af 2 og 3-værelses lejligheder, som henvender sig til unge par, studerende, enlige og seniorer. Boligerne er gennemlyste og indrettet i tidløse og lyse materialer – med hvide Invita-elementer i køkken og badeværelse, parketgulve i opholdsrum samt klinkebelagte badeværelser med egen kombineret vaske-/tørretumbler.

Formuepleje Ejendomme 3:
Ejendomsinvesteringer

Her finder du overblik over de ejendomme, Formueplejes tredje ejendomsfond investerer i.

 


Nordre Fasanvej 176 på Frederiksberg

Ejendommen, som ligger på Nordre Fasanvej 176, 2000 Frederiksberg, er nyopført og består af 75 ungdomsboliger (1-værelses-ejerlejligheder) samt parkeringsdæk med 13 parkeringspladser. Alle boligerne er udlejet. Bygningen er opført i røde sten, og der er adgang til lejlighederne via svalegange fra trappetårne samt elevatorer. Der etableres udendørs cykelpladser, cykelparkering på parkeringsdæk, fælles baggård, fælles terrasse på 2. sal samt ca. 480 kvm. tagterrasse med vindafskærmning på toppen af bygningen. Der er fælles vaskeri i kælderen foruden depotrum og fælles lokale.


Blomsterhaven i Tilst

Ejendommen ligger på Pollenvænget 4-18 i Tilst vest for Aarhus og er opført i 2019. Den består af 3 bygninger med 45 stk. ejerlejligheder, der er en del af en karré bestående af 5 bygninger med fællesområde, grønt miljø i midten og parkering ved karréen. 

Lejlighedstyperne består af 2 og 3-værelses lejligheder, samt 4 stk. 2-plans lejligheder, som henvender sig til unge par, studerende, enlige og seniorer. Boligerne er gennemlyste og indrettet i tidløse og lyse materialer – med hvide Invita-elementer i køkken og badeværelse, parketgulve i opholdsrum samt klinkebelagte badeværelser med egen kombineret vaske-/tørretumbler. Der er private terrasser med have til stuelejligheder og altaner eller franske altaner til de øvrige lejligheder.

Boligerne er udlejet, og ejendommen er i drift.