Spring til indhold

Formuepleje Ejendomme 5 A/S

Nu har du mulighed for at komme med i en attraktiv investering i Nicolinehus Nord - Aarhus Ø's nye centrum

Nicolinehus Nord

Formuepleje tilbyder nu en unik mulighed for at investere i Nicolinehus Nord og samtidig blive en del af væksten på Aarhus Ø. Med Formuepleje Ejendomme 5 A/S får du del i en attraktiv ejendomsinvestering med inflationssikrede afkast – og som altid uden upfront fee.

Nicolinehus bliver det nye centrum i den hurtigtvoksende havnebydel, Aarhus Ø. Med højt til loftet og endnu højere til himlen har de prisvindende arkitekter AART Architects tegnet en spektakulær ejendom med plads til hele livet i boliger, kontorer og butiksarealer.

En attraktiv investering

  • DGNB-certificering er bevis for ansvarligt byggeri og optimale driftsvilkår
  • Uopsigelige erhvervslejekontrakter på 10-15 år
  • Udlejningsgaranti i op til tre år
  • Inflationssikrede afkast

Nøgletal

  • Minimumstegning: 750.000 kr.
  • Forventet internt afkast (IRR) før skat: 8,24%
  • Første forventede udbyttebetaling: Forår 2024
  • Tegningsperiode: Fra 15. september 2021

Formueplejes ejendomsfonde

Ejendomme har historisk vist sig at være en attraktiv investering. Ikke mindst i vækstområder, hvor der er mulighed for at opnå lejestigninger over inflationen og dermed øge afkastet.

Alle Formueplejes ejendomsprojekter er nøje udvalgt på baggrund af vores solide ekspertise og mangeårige erfaring inden for ejendomsmarkedet. Med et af landets stærkeste ejendomsteams og en professionel bestyrelse i ryggen kan du derfor altid være sikker på, at vi er dedikerede og kompetente til at sikre attraktive afkast af dine investeringer.

Vores succes afhænger af din succes

Som investor i Formueplejes ejendomsfonde kan du være sikker på, at vi gør vores bedste for at skabe attraktive afkast af dine investeringer. Vores forretningsmodel afhænger nemlig af, at du får succes med din investering. Som investor i en klassisk ejendomsfond betales typisk et forvaltningshonorar samt et upfront fee på 6-9% af ejendomsprisen.

Dermed opnår forvalteren betaling blot for at etablere udbuddet. Ligeledes udgør det en væsentlig del af dit forventede afkast, ligesom det gør investeringscasen mindre attraktiv for dig.

Hos os tillægger vi ikke noget upfront fee. I stedet betaler du hos os et resultatbaseret honorar, når investeringen er afsluttet. Men kun hvis vi skaber et tilfredsstillende afkast.

Skaber vi over 4% i årligt afkast, er resultathonoraret 10%. Hvis det ikke lykkes, så falder honoraret procentuelt, og hvis det årlige afkast er under 2%, modtager vi intet resultathonorar.

Vi er altså mere end almindeligt investeret i at gøre dine ejendomsinvesteringer til en succes.

Investering i fonden er en illikvid investering. Den endelige lånestruktur og sammensætning kan afvige både positivt og negativt fra det budgetterede alt efter udviklingen i markedet og renterne. Yderligere information kan findes i udbudsmaterialet.

Bestil materiale om Formuepleje Ejendomme 5 A/S

Bestil materiale

Felter markeret med * skal udfyldes

Vil du vide mere?

Bliv investor

Formuepleje Ejendomme 5 A/S er åben for tegning. Bestil udbudsmaterialer, vedtægter, tegningslister, m.m.

Bestil materiale

Bliv opdateret

I Formuepleje lancerer vi løbende nye muligheder for at investere i ejendomme, og fondene er kun åbne for tegning i korte perioder.

Hold dig opdateret

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare dem. Bestil et uforpligtende opkald og høre mere om vores nye fond og dine muligheder for at investere.

Ring mig op