Formuepleje Ejendomme 2 P/S

Attraktiv investering i danske kvalitetsejendomme
Ja tak, jeg vil gerne til intromøde

Formuepleje Ejendomme 2 P/S er en attraktiv investering i danske ejendomme, som bygger på de samme grundprincipper, som Formuepleje har været kendt for i mere end 30 år.

Det betyder blandt andet, at vi arbejder med resultathonorar og dermed deler din interesse i at skabe et attraktivt, langsigtet afkast. Derudover er Formuepleje stadig uafhængige af bankinteresser, og endelig er der ingen skjulte omkostninger. 

Bestil materiale om fonden her.

Se videoen, hvor ejendomsdirektør Lars-Erik Larsen fortæller, hvad han lægger vægt på ved gode ejendomsinvesteringer:

I videoen besøger Lars-Erik Larsen den investeringsejendom i Valby, som er købt af Formueplejes første ejendomsfond. Samtidig fortæller han hvilke værdier og muligheder, der ligger bag Formueplejes tilgang til investering i ejendomme.

Kom og hør mere

På intromødet kan du møde ejendomsdirektør Lars-Erik Larsen samt en formuerådgiver, der vil fortælle om Formuepleje Ejendomme og de mange muligheder, der er ved at investere i investeringsejendomme.

Du har mulighed for at få svar på dine spørgsmål om at investere i ejendomme og høre mere om de fordele, du opnår som ejendomsinvestor - blandt andet muligheden for anvisningsret til børn og børnebørn.Bestil materiale om Formuepleje Ejendomme 2 P/S

Bestil materialet om Formueplejes ejendomskoncept og få mere information om Formuepleje Ejendomme 2 P/S, den stigende urbanisering og fordelene for dig som investor ved at investere i ejendomme.

Når du bestiller materialet, får du:

  • Fondens udbudsmateriale
  • Investoroplysninger
  • Tegningslister
  • Brochuren Invester i den stigende urbanisering
  • Andre vigtige informationer

Bestil materialet her.

Alle dokumenter og materialer kan også rekvireres hos Formuepleje ved at skrive til info@formuepleje.dk eller ringe på 87 46 49 00.

Fakta

Fakta om Formuepleje Ejendomme 2 P/S
Investeringsområde Primært ejendomme i større byområder i Danmark.
Minimumsinvestering 750.000 kr.
Stykstørrelse 1.000
Kurs 100
Forventet løbetid 10 år (minimum 5 år, maks. 15 år)
Forventet afkast til investor 7,4% p.a.
Administrationsomkostninger 1,75 procent af egenkapitalen + øvrige omkostninger. Bestil udbudsmaterialet for yderligere information.
Resultathonorar Opgøres ved afslutning af fondens levetid. 10 procent af den del af investors realiserede afkast, der overstiger 4 procent p.a. Bestil udbudsmaterialet for yderligere information.