Formuepleje Ejendomme 2 P/S

Attraktiv investering i danske kvalitetsejendomme
Book et møde med en rådgiver

Formuepleje Ejendomme 2 P/S er en attraktiv investering i danske ejendomme, som bygger på de samme grundprincipper, som Formuepleje har været kendt for i mere end 30 år.

Det betyder blandt andet, at vi arbejder med resultathonorar og dermed deler din interesse i at skabe et attraktivt, langsigtet afkast. Derudover er Formuepleje stadig uafhængige af bankinteresser, og endelig er der ingen skjulte omkostninger. 

Se videoen, hvor ejendomsdirektør Lars-Erik Larsen fortæller, hvad han lægger vægt på ved gode ejendomsinvesteringer:

I videoen besøger Lars-Erik Larsen den investeringsejendom i Valby, som er købt af Formueplejes første ejendomsfond. Samtidig fortæller han hvilke værdier og muligheder, der ligger bag Formueplejes tilgang til investering i ejendomme.

Book et møde med en rådgiver

På et individuelt møde med en af vores formuerådgivere får du mere information om Formuepleje Ejendomme og de mange muligheder, der er ved at investere i investeringsejendomme.

Vi giver dig svar på dine spørgsmål om at investere i ejendomme og fortæller dig om dine fordele som investor i vores ejendomsfonde - blandt andet muligheden for anvisningsret til børn og børnebørn.Fakta

 

Fakta om Formuepleje Ejendomme 2 P/S
Investeringsområde Primært ejendomme i større byområder i Danmark.
Minimumsinvestering 750.000 kr.
Stykstørrelse 1.000
Kurs 100
Forventet løbetid 10 år (minimum 5 år, maks. 15 år)
Forventet afkast til investor 7,4% p.a.
Administrationsomkostninger 1,75 procent af egenkapitalen + øvrige omkostninger.
Resultathonorar Opgøres ved afslutning af fondens levetid. 10 procent af den del af investors realiserede afkast, der overstiger 4 procent p.a.