Formuepleje Ejendomme I P/S

Attraktiv investering i danske kvalitetsejendomme

Formuepleje Ejendomme er velegnet for personer med en lang investeringshorisont, og som har en investerbar formue på minimum 750.000 kroner. Som aktivklasse kan ejendomme med fordel udgøre 20-30 procent af en veldiversificeret portefølje og være et godt supplement til andre værdipapirer som aktier, obligationer og virksomhedsobligationer.

Formuepleje Ejendomme er kort sagt en attraktiv investeringsmulighed for folk, der sparer og ønsker at sprede deres risiko ved at investere i en aktivklasse, der hverken svinger i takt med aktier eller obligationer – og som ønsker et langsigtet, stabilt afkast.

Tegningsperioden er forbi, og fonden er fuldtegnet.

Hent materialer

Alle dokumenter og materialer kan desuden rekvireres hos Formuepleje ved at skrive til info@formuepleje.dk eller ringe på 87 46 49 00.

Fakta om Formuepleje Ejendomme 1 P/S
Investeringsområde Primært boligejendomme i større byområder i Danmark. Se udbudsmaterialet for yderligere information.
Minimum investering 750.000 kroner
Stykstørrelse 10.000 kroner
Kurs 100
Forventet løbetid 5-15 år
Forventet årligt afkast 7,6 procent efter omkostninger
Forventet udbytte Årligt 2-5 procent, første gang i 2019
Administrationsomkostninger 1,75 procent af egenkapitalen + øvrige omkostninger. Se udbudsmaterialet for yderligere information.
Resultathonorar Opgøres ved afslutning af fondens levetid. 10 procent af den del af investors realiserede afkast, der overstiger 4 procent p.a. Se udbudsmaterialet for yderligere information.

 

Kontakt mig

Har du lyst til at høre mere om fordelene ved at investere i ejendomme og om konceptet bag Formueplejes ejendomsfonde, er du velkommen til at udfylde formularen nedenfor. Så kontakter en af vores formuerådgivere dig hurtigst muligt.