Spring til indhold

Bestil materiale om Formueplejes nyeste ejendomsfond

På denne side kan du bestille materiale om dine muligheder for at blive investor i Nicolinehus Nord på Aarhus Ø. Det arkitekttegnede prestigebyggeri indgår i Formueplejes nyeste ejendomsfond, Formuepleje Ejendomme 5 A/S, som netop nu er åben for tegning.

Formuepleje Ejendomme 5 A/S -  kort fortalt

  • Ekstraordinær ejendom: Nicolinehus Nord er tegnet med en ekstraordinær arkitektur, som giver ejendommen en særlig plads i Aarhus. Samtidig skaber arkitekturen nogle karakteristiske uderum med flere tagterrasser på op til 70 m² til bygningens lejere. Kombineret med den centrale beliggenhed på Aarhus Ø sikrer det, at lejerne har udsigt over Aarhus Bugt, Aarhus by og den hyggelige lystbådehavn.
  • Diversificerede lejeindtægter: Lejeindtægterne fra Nicolinehus Nord er diversificerede på flere lejere. Ejendommen består af både markedshal, parkeringskælder, restaurant med skybar, kontor og depoter samt lejeboliger på mellem 60-185 m². Lejerdiversiteten giver en stor risikospredning på forskellige ejendomssegmenter, som igen sikrer en stabil drift og et forudsigeligt afkast.
  • Uopsigelige kontrakter: Selvom der stadig er et år, til Nicolinehus Nord er færdigbygget, er det en attraktiv ejendom for de aarhusianske erhvervsdrivende. Allerede nu er markedshallen, kontorerne og parkeringskælderen udlejet til stærke erhvervslejere. Erhvervslejerne af disse arealer har bundet sig på uopsigelige lejekontrakter for de næste 10-15 år, hvilket bidrager positivt til forventningen om at skabe et stabilt afkast.
  • Attraktive afkast: En investering i Nicolinehus Nord er budgetteret til at give en IRR før skat på 8,24%. Budgetterne er baseret på uvildige rådgiveres vurdering af markedslejen men alligevel korrigeret for tomgang. 
  • Minimumsinvestering: 750.000 kroner

Hvad er Formuepleje Ejendomme?

Formuepleje Ejendomme er sat i verden for at skabe værdi for investorer gennem formidling, forvaltning og udvikling af boligejendomme.

Formueplejes ejendomsfonde investerer udelukkende i boligudlejningsejendomme af høj kvalitet i de mest attraktive vækstområder i Danmark.

Som investor i Formueplejes ejendomsfonde får du del i en attraktiv investering, der bygger på de samme værdier og høje krav til kvalitet, som vores øvrige investeringsfonde har været kendt for i mere end 30 år.

Bestil materiale om Formuepleje Ejendomme 5 A/S

Vil du vide mere om dine muligheder for at blive investor i Nicolinehus Nord, kan du bestille materialet om fonden ved at udfylde nedenstående formular.

Når du bestiller materialet, får du:

  • Fondens udbudsmateriale
  • Investoroplysninger
  • Tegningslister
  • Andre vigtige informationer

Vi står klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål til investering i ejendomsfonden eller Formueplejes øvrige investeringsløsninger, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere eller booke et individuelt møde på 87 46 49 00 eller info@formuepleje.dk

Bestil materiale

Felter markeret med * skal udfyldes

Vil du vide mere?

Bliv investor

Formuepleje Ejendomme 5 A/S er åben for tegning. Bestil udbudsmaterialer, vedtægter, tegningslister, m.m.

Bestil materiale

Mød os

Vi holder løbende uforpligtende intromøder om vores nyeste ejendomsfonde. Ønsker du at deltage i et, kan du udfylde formularen, så kontakter vi dig, når vi har et nyt planlagt.

Læs mere og tilmeld dig her

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare dem. Bestil et uforpligtende opkald og høre mere om vores nye fond og dine muligheder for at investere.

Ring mig op