Advisory Board

Mød Formueplejes Advisory Board
Læs om Formueplejes investeringsproces for ejendomme

Alle ejendomsinvesteringer bliver foretaget med hjælp fra Formueplejes Advisory Board, som består af:

Lone Bøegh Henriksen

Lone Bøegh Henriksen

Ejendomsmægler MDE
og indehaver af 10
home-forretninger

Ejendomsmægler Lone Bøegh Henriksen har drevet selvstændig ejendomsmæglerforretning i mere end 30 år. Hun har meget stor erfaring inden for rådgivning og sparring omkring udvikling af nye boliger samt vurdering af investeringer på projekt- og porteføljeniveau. Derudover er hun en betydelig aktør i København og Storkøbenhavn på salg og udlejning af projektboliger. Hun rådgiver i dag en lang række pensionskasser samt andre indenlandske og udenlandske aktører på dette område.

Henrik Jensen

Henrik Jensen

Administrerende direktør
for De Forenede
Ejendomsselskaber A/S

Henrik Jensen har mere end 25 års erfaring fra blandt andet den svenske finans- og livsforsikringskoncern Skandia og den danske ejendomsvirksomhed De Forenede Ejendomsselskaber. Han har indgående kendskab til alle aspekter af fast ejendom, herunder køb, salg, drift og finansiering og særligt varetagelse af investorernes interesser.

Erik Andresen

Erik Andresen

Medejer af Nordicals A/S

Erik Andresen er uddannet bankmand og har en karriere bag sig på 20 år i Nordea og sluttede der som erhvervschef i Aarhus. Igennem 15 år, indtil ultimo 2017, har han været ejer af og direktør for Nybolig Erhverv Aarhus. Han har taget ejendomsmægleruddannelsen og er RICS-certificeret. Senest har Erik Andresen købt en andel af Nordicals A/S.

Lars-Erik Larsen

Lars-Erik Larsen

Forhenværende adm.
direktør i ejendomsselskabet
Domis Ejendomme
samt forhenværende
ejendomsdirektør
i Formuepleje

Lars-Erik Larsen har mange års erfaring fra den finansielle sektor, blandt andet som erhvervskundechef i Jyske Bank. I 2010 var Lars-Erik Larsen medstifter af ejendomskoncernen Domis og adm. direktør. I 2017 var Lars-Erik Larsen medstifter af Formuepleje Ejendomme og ejendomsdirektør indtil februar 2019.